Салат з помідорів з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Простий в приготуванні салат з помідорів, який не тільки смачний, але і ситний. Він позбавить вас від почуття голоду на довгий час, якщо ви його приготуєте собі на обід або на перекус.
Мал для салату можна приготувати заздалегідь або ж використовувати рисову кашу, що залишилася з вечері або сніданку. Салат ідеальний для перекусу, його можна взяти з собою на роботу і на місці заправити сметаною, зеленню. Сорт рису для страви ролі не грає - вибирайте за смаком.
- Помідор - 3-4 штук
- Мал - 100 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Сіль - 2 щіпки
- Крем - 2 Ст. Ложки (будь-якої жирності)
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Зелень - 2-3 штук (гілочки)

Підготуйте зазначені інгредієнти.

Закип'ятіть в казані або каструлі 300 мл. Води, промийте рис і викладіть крупу в киплячу воду. Відваріть протягом 12 хвилин, потім, накрийте ємність кришкою, вимкніть нагрів і дайте рису пропаритися.

Помідори промийте у воді, виріжте з плодів зелені живці, наріжте м'якоть скибочками в салатник або глибоку ємність. Викладіть туди ж трохи остиглий рис.

Викладіть сметану будь жирності, посоліть і поперчіть блюдо. Акуратно перемішайте між собою всі інгредієнти в ємності.

Викладіть приготовану страву на тарілки, промийте свіжу зелень і подрібніть її. Присипте салат зеленню при подачі: петрушкою, зеленою цибулею, кропом і т.Д.