Рецепт Салат з куркою печерицями та сиром фото

Салат з куркою печерицями та сиром
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Гриби, Печериці, Куряча грудка
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Курячий салат з грибами - частий гість на нашому столі. Є безліч варіацій його приготування з використанням інших продуктів. Розповідаю, як приготувати салат з куркою, печерицями та сиром.

Хочете смачно і ситно поїсти? Не знаю, чим пригостити гостей або домочадців? Тоді не варто більше ламати голову і приготуйте простий, але поживний салат з куркою, грибами і сиром. Гриби для салату і курку відварюю. Всі продукти перемішую і прикрашаю тертим сиром.

  • Куряче філе - 200 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Сир - 150 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком (для прикраси)
1
Гриби очищаю і мою. Каструлю з водою ставлю на вогонь, після закипання відправляю туди гриби і варю все разом 5-7 хвилин.
2
Курку мою і відварюю в тій же каструлі після грибів, потім дістаю і остуджують, нарізаю кубиками.
3
Відварюю в окремій каструлі яйця і моркву, потім очищаю і нарізаю дрібними кубиками.
4
Майонез змішую з пропущеним через прес часником.
5
У миску складаю курку, гриби, морква і яйця, заправляю часниковим майонезом і перемішую. Викладаю салат на блюдо, посипаю тертим сиром і прикрашаю пластинками грибів, зеленню.

Схожі рецепти