Салат з куркою печерицями та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Курячий салат з грибами - частий гість на нашому столі. Є безліч варіацій його приготування з використанням інших продуктів. Розповідаю, як приготувати салат з куркою, печерицями та сиром.
Хочете смачно і ситно поїсти? Не знаю, чим пригостити гостей або домочадців? Тоді не варто більше ламати голову і приготуйте простий, але поживний салат з куркою, грибами і сиром. Гриби для салату і курку відварюю. Всі продукти перемішую і прикрашаю тертим сиром.
- Куряче філе - 200 грам
- Печериці - 200 грам
- Сир - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком (для прикраси)
1
Гриби очищаю і мою. Каструлю з водою ставлю на вогонь, після закипання відправляю туди гриби і варю все разом 5-7 хвилин.
2
Курку мою і відварюю в тій же каструлі після грибів, потім дістаю і остуджують, нарізаю кубиками.
3
Відварюю в окремій каструлі яйця і моркву, потім очищаю і нарізаю дрібними кубиками.
4
Майонез змішую з пропущеним через прес часником.
5
У миску складаю курку, гриби, морква і яйця, заправляю часниковим майонезом і перемішую. Викладаю салат на блюдо, посипаю тертим сиром і прикрашаю пластинками грибів, зеленню.