Салат з куркою, грибами і волоським горіхом
(покроковий рецепт з фото)
Любіть ситні і смачні закуски, які не соромно подати навіть до святкового столу? Тоді візьміть на замітку апетитний рецепт приготування салату з куркою, грибами і волоським горіхом.
Це досить простий рецепт салату з куркою, грибами і волоським горіхом, який можна використовувати в якості різноманітності щоденного раціону.
1. Для початку необхідно вимити куряче філе, залити холодною водою і відправити на вогонь. Після закипання зменшити вогонь і варити до готовності. Потім остудити як слід.
2. Гриби ретельно промити і нарізати тонкими скибочками.
3. Очистити цибулину і подрібнити кубиками або півкільцями.
4. На сковороду налити трохи олії і відправити туди цибулю. Коли він стане золотистим, додати гриби і смажити на середньому вогні до готовності. Посолити і поперчити за смаком.
5. Яйця зварити круто, остудити, очистити і подрібнити (можна натерти на тертці).
6. Остигнуло філе нарізати невеликими кубиками і викласти на дно салатник. Підсолити трохи і поперчити. Змастити шаром майонезу.
7. Викласти на курку яйця і притиснути трохи ложкою. Додати майонезну сіточку.
8. Наступним шаром викласти обсмажені і тепле трохи гриби. Їх змащувати майонезом необов'язково.
9. Твердий сир натерти на тертці і з'єднати з невеликою кількістю майонезу. Ретельно перемішати. Щоб салат з куркою, грибами і волоським горіхом в домашніх умовах був більш пікантним, можна до сиру додати подрібнений часник. Все перемішати і викласти наступним шаром.
10. Прибрати салат в холодильник на 1-2 годину, щоб він як слід просочився.
11. Перед подачею присипати подрібненими волоськими горіхами.
Смачного!
- Куряче філе - 200 грам
- Гриби - 150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Часник - 1-3 зубчиків
- Майонез - За смаком (можна замінити сметаною)
- Горіхи - 70 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Для початку необхідно вимити куряче філе, залити холодною водою і відправити на вогонь. Після закипання зменшити вогонь і варити до готовності. Потім остудити як слід.
2. Гриби ретельно промити і нарізати тонкими скибочками.
3. Очистити цибулину і подрібнити кубиками або півкільцями.
4. На сковороду налити трохи олії і відправити туди цибулю. Коли він стане золотистим, додати гриби і смажити на середньому вогні до готовності. Посолити і поперчити за смаком.
5. Яйця зварити круто, остудити, очистити і подрібнити (можна натерти на тертці).
6. Остигнуло філе нарізати невеликими кубиками і викласти на дно салатник. Підсолити трохи і поперчити. Змастити шаром майонезу.
7. Викласти на курку яйця і притиснути трохи ложкою. Додати майонезну сіточку.
8. Наступним шаром викласти обсмажені і тепле трохи гриби. Їх змащувати майонезом необов'язково.
9. Твердий сир натерти на тертці і з'єднати з невеликою кількістю майонезу. Ретельно перемішати. Щоб салат з куркою, грибами і волоським горіхом в домашніх умовах був більш пікантним, можна до сиру додати подрібнений часник. Все перемішати і викласти наступним шаром.
10. Прибрати салат в холодильник на 1-2 годину, щоб він як слід просочився.
11. Перед подачею присипати подрібненими волоськими горіхами.
Смачного!