Рецепт Салат з куркою, грибами і волоським горіхом фото

Салат з куркою, грибами і волоським горіхом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Горіхи
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День закоханих
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любіть ситні і смачні закуски, які не соромно подати навіть до святкового столу? Тоді візьміть на замітку апетитний рецепт приготування салату з куркою, грибами і волоським горіхом.

Опис приготування:

Це досить простий рецепт салату з куркою, грибами і волоським горіхом, який можна використовувати в якості різноманітності щоденного раціону.

1. Для початку необхідно вимити куряче філе, залити холодною водою і відправити на вогонь. Після закипання зменшити вогонь і варити до готовності. Потім остудити як слід.

2. Гриби ретельно промити і нарізати тонкими скибочками.

3. Очистити цибулину і подрібнити кубиками або півкільцями.

4. На сковороду налити трохи олії і відправити туди цибулю. Коли він стане золотистим, додати гриби і смажити на середньому вогні до готовності. Посолити і поперчити за смаком.

5. Яйця зварити круто, остудити, очистити і подрібнити (можна натерти на тертці).

6. Остигнуло філе нарізати невеликими кубиками і викласти на дно салатник. Підсолити трохи і поперчити. Змастити шаром майонезу.

7. Викласти на курку яйця і притиснути трохи ложкою. Додати майонезну сіточку.

8. Наступним шаром викласти обсмажені і тепле трохи гриби. Їх змащувати майонезом необов'язково.

9. Твердий сир натерти на тертці і з'єднати з невеликою кількістю майонезу. Ретельно перемішати. Щоб салат з куркою, грибами і волоським горіхом в домашніх умовах був більш пікантним, можна до сиру додати подрібнений часник. Все перемішати і викласти наступним шаром.

10. Прибрати салат в холодильник на 1-2 годину, щоб він як слід просочився.

11. Перед подачею присипати подрібненими волоськими горіхами.

Смачного!

  • Куряче філе - 200 грам
  • Гриби - 150 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Майонез - За смаком (можна замінити сметаною)
  • Горіхи - 70 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Це досить простий рецепт салату з куркою, грибами і волоським горіхом, який можна використовувати в якості різноманітності щоденного раціону.

1. Для початку необхідно вимити куряче філе, залити холодною водою і відправити на вогонь. Після закипання зменшити вогонь і варити до готовності. Потім остудити як слід.

2. Гриби ретельно промити і нарізати тонкими скибочками.

3. Очистити цибулину і подрібнити кубиками або півкільцями.

4. На сковороду налити трохи олії і відправити туди цибулю. Коли він стане золотистим, додати гриби і смажити на середньому вогні до готовності. Посолити і поперчити за смаком.

5. Яйця зварити круто, остудити, очистити і подрібнити (можна натерти на тертці).

6. Остигнуло філе нарізати невеликими кубиками і викласти на дно салатник. Підсолити трохи і поперчити. Змастити шаром майонезу.

7. Викласти на курку яйця і притиснути трохи ложкою. Додати майонезну сіточку.

8. Наступним шаром викласти обсмажені і тепле трохи гриби. Їх змащувати майонезом необов'язково.

9. Твердий сир натерти на тертці і з'єднати з невеликою кількістю майонезу. Ретельно перемішати. Щоб салат з куркою, грибами і волоським горіхом в домашніх умовах був більш пікантним, можна до сиру додати подрібнений часник. Все перемішати і викласти наступним шаром.

10. Прибрати салат в холодильник на 1-2 годину, щоб він як слід просочився.

11. Перед подачею присипати подрібненими волоськими горіхами.

Смачного!

Схожі рецепти