Салат з копченою куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Мінімальний набір інгредієнтів, мінімум витраченого часу і сил, а в підсумку - оригінальний, смачний і пікантний салат. Він прекрасно підійде не тільки для обіду в звичайний день, але і для свята.
Дуже вдало і смачно поєднуються в салатах копчена курка і гриби. Салати з цими інгредієнтами завжди виходять смачними, легкими і в той же час досить ситними. Пропоную вашій увазі рецепт приготування салату з копченою куркою і грибами, який безсумнівно підкорить вас не тільки своїм пікантним смаком, але і легкістю і швидкістю приготування.
- Копчене куряче філе - 300-400 грам
- Мариновані гриби - 200-250 грам
- Консервована кукурудза - 300 грам
- Гострий перець - 0, 5-1 штуки (маленький)
- Зелень кропу - 40-50 грам
- Майонез - 5-6 Ст. Ложок
- Паприка сушена - 0, 5 чайних ложки
Дуже-дуже дрібно нарізаємо гострий перець. Якщо ви любитель гострих страв, можна перчика додати і побільше. А якщо немає, замініть гострий перець на солодкий болгарський.
Додаємо до перцю консервовану кукурудзу.
Копчене куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо в миску до кукурудзи з перцем.
Для салату можна брати мариновані або солоні гриби (і зовсім необов'язково печериці). Нарізаємо гриби пластинками, додаємо їх до решти інгредієнтів.
Додаємо майонез.
Я molotuû перець. Перемішуємо. Можна за смаком додати трохи солі.
Дрібно нарізаємо зелень кропу, додаємо її до салату. Перемішуємо.
Розкладаємо салат по тарілках, прикрашаємо його гілочками зелені і подаємо до столу.