Салат з ананасом і часником
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі рецепт приготування досить вишуканого і апетитного салату з ананасом і часником. Ця страва з соковитого ананаса, ніжного курячого м'яса і пікантного часнику сподобається будь-якому гурману!
Даний салат можна приготувати і просто подати на блюді, або можна попотіти і зробити красиві лілії з сиру і подати салат в них. Якщо Ви ризикнете з другим варіантом, попереджаю, потрібно буде витратити деякий час. Для приготування салату з ананасом і часником ананаси беремо консервовані: вони вже і порізані (беремо ті, що кубиками), і більш соковиті, ніж свіжі. Куряче філе можна заздалегідь відварити. Дивимося рецепт.
- Куряче філе - 300-400 грам
- Ананаси консервовані - 300 грам
- Часник - 5-6 зубчиків
- Майонез - 200 грам
- Сир - 300 грам
- Спеції - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Відварене філе ріжемо дрібно.

Великі кубики ананаса теж бажано подрібнити.

Змішуємо ананас і курку.

Заправляємо майонезом, додаємо роздавлений часник. Можна зверху сир натерти і прикрасити зеленню (якщо Ви не будете робити сирні лілії). Для сирних лілій Вам потрібно: в духовці нагріти (але не розплавити) нарізний сир, потім обернути цими пластинками чарки і поставити їх в холодильник, щоб сир затвердів і прийняв необхідну форму. Потім знімаємо наші сирні лілії з чарок і викладаємо в них салат.
Готово! Ось такий салат з ананасом і часником у нас може вийти. Подаємо охолодженим. Смачного.
Готово! Ось такий салат з ананасом і часником у нас може вийти. Подаємо охолодженим. Смачного.