Рецепт Салат «під шубою» класичний фото

Салат «під шубою» класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Класичний рецепт будь-якої страви - це гарантія якості. Перевірений часом смак люблять багато, а тому кілька основних варіантів для домашнього меню знати необхідно. Уважно читайте!

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати салат"Під шубою" класичний. Він складається з шарів, які промазиваются майонезом. Основою обов'язково повинна бути солона оселедець. Відношу це блюдо до розряду простих, так як воно виходить завжди, адже овочі всього лише необхідно відварити, а потім натерти.

  • Оселедець - 400 грам (солоне)
  • Картопля - 500 грам
  • Буряк - 400 грам
  • Ріпчаста цибуля - 100 грам
  • Майонез - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Суміш перців - За смаком
  • Оцет - 0, 5 чайних ложки
салат
Спочатку відваріть до готовності картоплю і буряк.
салат
Рибу почистіть і обробіть, залишивши тільки м'якоть.
салат
Замаринуйте цибулю. Наріжте його і залийте окропом на 1 хвилину. Потім додайте сіль, цукор і оцет. Все перемішайте і залиште на 15 хвилин. Потім рідину злийте.
салат
Залишилося лише зібрати салат. Першим шаром натріть картоплю.
салат
Промажьте його майонезом. Далі викладіть оселедець, нарізану дрібними кубиками.
салат
Потім розкладіть цибулю - і знову майонез.
салат
В кінці натріть буряк на крупній тертці.
салат
Якщо інгредієнти ще залишилися, то шари повторіть. Салат краще залишити на пару годин в холодильнику для просочення. Приємного чаювання!

Схожі рецепти