Салат «під шубою» класичний
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт будь-якої страви - це гарантія якості. Перевірений часом смак люблять багато, а тому кілька основних варіантів для домашнього меню знати необхідно. Уважно читайте!
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати салат "під шубою" класичний. Він складається з шарів, які промазиваются майонезом. Основою обов'язково повинна бути солона оселедець. Відношу це блюдо до розряду простих, так як воно виходить завжди, адже овочі всього лише необхідно відварити, а потім натерти.
- Оселедець - 400 грам (солоне)
- Картопля - 500 грам
- Буряк - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 100 грам
- Майонез - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Суміш перців - За смаком
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
Спочатку відваріть до готовності картоплю і буряк.
Рибу почистіть і обробіть, залишивши тільки м'якоть.
Замаринуйте цибулю. Наріжте його і залийте окропом на 1 хвилину. Потім додайте сіль, цукор і оцет. Все перемішайте і залиште на 15 хвилин. Потім рідину злийте.
Залишилося лише зібрати салат. Першим шаром натріть картоплю.
Промажьте його майонезом. Далі викладіть оселедець, нарізану дрібними кубиками.
Потім розкладіть цибулю - і знову майонез.
В кінці натріть буряк на крупній тертці.
Якщо інгредієнти ще залишилися, то шари повторіть. Салат краще залишити на пару годин в холодильнику для просочення. Приємного чаювання!