Рецепт Салат «мурашник» з куркою фото

Салат «мурашник» з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Незвичайний салат, але смак такий знайомий. Приготуйте на свято або порадуйте рідних в будні.

Опис приготування:

Всі інгредієнти салату треба подрібнити соломкою, перемішати в салатник і заправити соусом з майонезу і сметани.

  • Куряче м'ясо відварне - 300 грам
  • Капуста білокачанна молода - 1 штука
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Огірки свіжі - 2 штуки
  • Ковбаса - 200 грам (типу сервелат)
  • Майонез - 2 чайних ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
салат
Капусту білокачанну нарізати соломкою, тонко. Посипати цукром і сіллю і пом'яти руками.
салат
Свіжий огірок нарізати соломкою.
салат
Варено-копчену ковбасу нарізати соломкою, тоненько.
салат
Додайте нарізане відварне м'ясо в салат.
салат
Заправте салат сумішшю сметани і майонезу. Сметани я кладу 2 ст. Ложки, а майонезу 1 чайну. Без майонезу смак інший.
салат
Додайте в салат багато зелені. Перемішайте і подайте до столу.
салат
Смачний салат"Мурашник" готовий. Пробуйте!

Схожі рецепти