Салат «мурашник» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний салат, але смак такий знайомий. Приготуйте на свято або порадуйте рідних в будні.
Всі інгредієнти салату треба подрібнити соломкою, перемішати в салатник і заправити соусом з майонезу і сметани.
- Куряче м'ясо відварне - 300 грам
- Капуста білокачанна молода - 1 штука
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Огірки свіжі - 2 штуки
- Ковбаса - 200 грам (типу сервелат)
- Майонез - 2 чайних ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком

Капусту білокачанну нарізати соломкою, тонко. Посипати цукром і сіллю і пом'яти руками.

Свіжий огірок нарізати соломкою.

Варено-копчену ковбасу нарізати соломкою, тоненько.

Додайте нарізане відварне м'ясо в салат.

Заправте салат сумішшю сметани і майонезу. Сметани я кладу 2 ст. Ложки, а майонезу 1 чайну. Без майонезу смак інший.

Додайте в салат багато зелені. Перемішайте і подайте до столу.

Смачний салат "мурашник" готовий. Пробуйте!