Салат «мурашник» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.
Незвичайний салат, але смак такий знайомий. Приготуйте на свято або порадуйте рідних в будні.
Опис приготування:
Всі інгредієнти салату треба подрібнити соломкою, перемішати в салатник і заправити соусом з майонезу і сметани.
- Куряче м'ясо відварне - 300 грам
- Капуста білокачанна молода - 1 штука
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Огірки свіжі - 2 штуки
- Ковбаса - 200 грам (типу сервелат)
- Майонез - 2 чайних ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Капусту білокачанну нарізати соломкою, тонко. Посипати цукром і сіллю і пом'яти руками.
Свіжий огірок нарізати соломкою.
Варено-копчену ковбасу нарізати соломкою, тоненько.
Додайте нарізане відварне м'ясо в салат.
Заправте салат сумішшю сметани і майонезу. Сметани я кладу 2 ст. Ложки, а майонезу 1 чайну. Без майонезу смак інший.
Додайте в салат багато зелені. Перемішайте і подайте до столу.
Смачний салат"Мурашник" готовий. Пробуйте!