Салат: курка з ананасами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Це поєднання продуктів як в закусках, так і в гарячих стравах вже давно стало класикою. Якщо вам до душі солодкувата фруктова і сирна нотка з м'ясом, сміливо беріть на замітку цей цікавий рецепт.
Хочу поділитися з вами черговою ідеєю, як приготувати салат: курка з ананасами і сиром. Його особливість в легкій йогуртовой заправці, а додаткову родзинку надає мигдаль. Горішки тут дійсно дуже до речі Його можна зробити як перекушування, обіду або вечері, а також сміливо включити в святкове меню.
- Куряче філе - 1 штука
- Яйце - 1-2 штук
- Консервовані ананаси - 200 грам (якнайменше)
- Сир - 100 грам
- Натуральний йогурт - 1/2 склянки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль, спеції, рослинна олія - За смаком
- Смажений мигдаль - За смаком (для подачі)
1. Насамперед вимийте і висушіть філе. Натріть з усіх боків сіллю і спеціями, надішліть на розігріту сковороду з маслом. Обсмажте на середньому вогні до готовності. Паралельно зваріть яйця, остудіть і очистіть.
2. Ананаси наріжте невеликими кубиками.
3. Подрібніть яйця.
4. А слідом - курочку і сир.
5. Для приготування заправки з'єднайте йогурт з пропущеним через прес часником і соком лимона. Ретельно перемішайте і викладіть в салат. За смаком додатково підсолити і поперчіть за бажання. Перед подачею присипте крихтою мигдалю.