Рецепт Салат «кукурудзяний світ» фото

Салат «кукурудзяний світ»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кукурудза , Консервована кукурудза
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Рецепт, як приготувати салат"Кукурудзяний мир" , дуже популярний в США, Канаді та деяких країнах Західної Європи. Готується цей смачний салат з вареної кукурудзи, запеченої або консервованої.

Опис приготування:

Салат"Кукурудзяний світ" я дуже часто готую на обід, коли їсти особливо не хочеться, а потрібно просто перекусити. Такий салат буде мати гарний вигляд на святковому столі, його ж можна подати як гарнір до м'яса або риби. Дуже смачним цей салат виходить із запеченої на грилі або в духовці кукурудзи з різними спеціями, але зараз не сезон, а тому будемо використовувати консервовану кукурудзу. З нею теж виходить дуже смачно. Особливої ​​пікантності страві додає свіжа кінза, я рекомендую використовувати саме її, але якщо ви не любите цю зелень, то замініть на свіжу петрушку.

  • Кукурудза консервована - 1 штука (банку)
  • Лук червоний - 2-3 штук
  • Braai - 1/2 пучка
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Оцет столовий 9% - 50 мілілітрів
  • Вода холодна - 50 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
салат
Цибулю дрібно наріжте.
салат
Я раджу цибулю для салату замаринувати, але якщо вам більше подобається свіжа цибуля в салаті, то цей крок можна упустити. Отже, для маринаду змішайте воду і оцет в рівній пропорції, додайте цукор і перемішайте. Надішліть в маринад подрібнену цибулю і відправте в холодильник на 30 хвилин. Потім маринад злийте, а цибулю злегка відіжміть.
салат
Поки маринується цибулю, відкрийте банку кукурудзи, злийте всю рідину. Промиту і обсушену кінзу дрібно порубати і відправте до кукурудзи.
салат
Додайте маринована цибуля і перемішайте.
салат
Заправте салат майонезом (можна взяти навпіл зі сметаною). Салат готовий. Його можна їсти відразу, а можна дати трохи настоятися, тоді смак і аромат кінзи стане чіткішим, і це додасть пікантності страві.

Схожі рецепти