Рулет з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Рулет з листкового тіста можна вважати блюдом на швидку руку, тому що тісто майже завжди зберігається в холодильнику. Поки воно розморожується, приготуйте начинку. Потім розкатали, завернули, випікаємо!
Рулет з листкового тіста можна зробити з будь-якою начинкою. Один з дуже смачних варіантів такої: змішайте сир з тертим сиром, додайте рубану зелень, кілька ложок майонезу, все добре поперчіть і посоліть. М'ясний фарш можна використовувати не в сирому, а вже в готовому вигляді. Після випічки дайте рулету трохи охолонути і відразу подавайте зі сметаною або сметанним соусом. Успіхів і приємного апетиту!
- Листкове тісто - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
Разморозьте листкове тісто.
Цибулю і часник порізати.
Цибулю і часник обсмажити до золотистого кольору.
Цибуля, яйце, спеції змішати з м'ясним фаршем.
Лист тіста розкачати, змастити маслом і викласти фарш. Засукайте щільно рулет.
Рулети викладіть на деко, змастіть яйцем і запікайте 30 хвилин при 180 градусах.
Смачного!