Рулет з джемом
(покроковий рецепт з фото)
Рулети зі всілякими начинками готувати дуже легко, потрібно просто знати всі основні хитрості і прийоми при випічці таких виробів. Сьогодні я розповім, як приготувати рулет з джемом класичний.
Які рулети можна приготувати на основі цього рецепта? наприклад, можна додати до борошна какао і начинити рулет шоколадним кремом або замінити в начинці джем на морозиво, або додати в тісто лимонну цедру, а джем замінити на лимонний крем або лимонний курд, нарешті, можна просто замінити ванільний екстракт на мигдальний і т.Д.
- Яйця - 3 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванільний екстракт - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Цукрова пудра - За смаком
- Борошно - 1 Склянка
Розігрійте духовку до 190 градусів. Змастіть маслом плоский деко для рулетів.
Покрийте деко папером для випічки і змастіть папір маслом теж.
Збийте яйця до густої маси блідо-жовтого кольору. Це займе близько 5 хвилин. Збиваючи, поступово додайте цукор.
Працюючи з міксером на низькій швидкості, повільно додайте воду.
Додайте ванільний екстракт.
Так само, на низькій швидкості міксера поступово додайте просіяне борошно, розпушувач і сіль. Перемішайте тісто, але не довго.
Вилийте тісто в підготовлений лист і простежте, щоб воно заповнило все куточки. Випікайте протягом 12-15 хвилин або поки зубочистка, вставлена в центр, не буде виходити чистою.
Поки тісто стоїть в духовці, на столі розстеліть кухонний рушник і щедро присипте його цукровою пудрою.
Вийміть бісквіт з духовки і відразу ж переверніть гарячий пласт на підготовлене рушник. Ретельно очистіть тісто від паперу.
Поки пласт тесту ще гарячий, акуратно загорніть його в рушник і дайте охолонути протягом 30-ти хвилин на решітці на столі.
Розгорніть рушник і розрівняйте пласт тесту. При необхідності зріжте по периметру все жорсткі краю.
Змастіть поверхню тесту обраним джемом.
Поверніть рулет, оберніть в фольгу або папір для випічки і поставте в холодильник.
Перед подачею викладіть рулет з джемом на блюдо і обсипте цукровою пудрою.