Рецепт Рулет бісквітний з кремом фото

Рулет бісквітний з кремом
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Борошно
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На сніданок
Випічка

Чим урізноманітнити ранковий сніданок? Бісквітний рулет - відмінний варіант для всієї родини, особливого його люблять діти. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати рулет бісквітний з кремом.

Перед вами рецепт смачного, м'якого і ароматного рулету з бісквітного тіста, наповненого шикарною начинкою у вигляді сметани і фруктового джему. Такий рулет буде доречний як на святковому, так і на повсякденному столі. Рулет, приготований з любов'ю вашими руками, ні в яке порівняння не піде з магазинним варіантом. Він значно підніме ваш рейтинг доброї господині.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Куряче яйце - 5 штук
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет - 0, 5 чайних ложки
  • Сир - 200 грам
  • Крем - 100 грам
  • Джем густий - 100 грам
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
  • Пудра цукрова - За смаком
рулет бісквітний з кремом - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати бісквітний рулет з кремом, включите духову шафу для нагріву. Візьміть глибоку миску, розбийте в неї яйця і додайте цукровий пісок. Міксером ретельно збийте до утворення піни.
рулет бісквітний з кремом - фото крок 2
2. Додайте в ємність гашене оцтом соду. Акуратно введіть просіяне борошно і скрупульозно перемішайте за допомогою ложки.
рулет бісквітний з кремом - фото крок 3
3. Деко застеліть пергаментним папером і змастіть форму вершковим маслом. Вилийте приготоване тісто на деко. Поставте деко в духову шафу на середню полицю. Випекайть при температурі + 200С чверть години до золотистого кольору.
рулет бісквітний з кремом - фото крок 4
4. Прийшов час приготування крему. Візьміть глибоку ємність, складіть в неї сметану і джем, ретельно перемішайте. Краще зробіть це блендером, отримаєте однорідну масу. По готовності бісквіта діставайте його з духовки і швиденько змащуйте кремом, поки не охолов.
рулет бісквітний з кремом - фото крок 5
5. Поверніть рулет і щільно укутайте лляним рушником. Залиште його в такому положенні до повного охолодження. Рулет зверху посипте цукровою пудрою і розріжте на порційні шматки. Смачного.

Схожі рецепти