Рулет бісквітний з кремом
(покроковий рецепт з фото)
Чим урізноманітнити ранковий сніданок? Бісквітний рулет - відмінний варіант для всієї родини, особливого його люблять діти. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати рулет бісквітний з кремом.
Перед вами рецепт смачного, м'якого і ароматного рулету з бісквітного тіста, наповненого шикарною начинкою у вигляді сметани і фруктового джему. Такий рулет буде доречний як на святковому, так і на повсякденному столі. Рулет, приготований з любов'ю вашими руками, ні в яке порівняння не піде з магазинним варіантом. Він значно підніме ваш рейтинг доброї господині.
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Куряче яйце - 5 штук
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
- Сир - 200 грам
- Крем - 100 грам
- Джем густий - 100 грам
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
- Пудра цукрова - За смаком
1. Перед тим як приготувати бісквітний рулет з кремом, включите духову шафу для нагріву. Візьміть глибоку миску, розбийте в неї яйця і додайте цукровий пісок. Міксером ретельно збийте до утворення піни.
2. Додайте в ємність гашене оцтом соду. Акуратно введіть просіяне борошно і скрупульозно перемішайте за допомогою ложки.
3. Деко застеліть пергаментним папером і змастіть форму вершковим маслом. Вилийте приготоване тісто на деко. Поставте деко в духову шафу на середню полицю. Випекайть при температурі + 200С чверть години до золотистого кольору.
4. Прийшов час приготування крему. Візьміть глибоку ємність, складіть в неї сметану і джем, ретельно перемішайте. Краще зробіть це блендером, отримаєте однорідну масу. По готовності бісквіта діставайте його з духовки і швиденько змащуйте кремом, поки не охолов.
5. Поверніть рулет і щільно укутайте лляним рушником. Залиште його в такому положенні до повного охолодження. Рулет зверху посипте цукровою пудрою і розріжте на порційні шматки. Смачного.