Розсольник з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Розсольник з куркою всіляко гідний вашої уваги, пам'ятаю наше враження повного задоволення, коли спробували його вперше: голод і холод відступили, настрій значно покращився.
Розсольник з куркою приготований без перлової крупи, що мало характерно для розсольнику. Але він виходить дуже смачним і ситним. Перець чилі, який потрібно додати разом з піджаркою, робить розсольник з куркою
Дуже зігріваючим. Як завжди наш рецепт можна покращувати і змінювати. Успіхів і приємного апетиту!
- Курка - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Перець чилі - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Солоні огірки - 4 штуки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Налити в каструлю 2-2, 5 л води і зварити бульйон з курки.
Цибуля півкільцями порізати і смажити на олії, додати моркву, томатну пасту, оцет, додати бульйон і тушкувати.
У бульйон додати картоплю і піджарку.
Нарізати огірки і влити в каструлю склянку розсолу. Додати перець чилі.
Готовий суп додати оцет. У тарілку налити суп. Смачного