Рецепт Рожеві панкейкі фото

Рожеві панкейкі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Буряк , Овочі , Молочні продукти , Молоко
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Панкейкі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви хочете здивувати своїх дітей неймовірно цікавими панкейк, цей рецепт - для вас! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати рожеві панкейкі, класну випічку для дитячих свят.

Опис приготування:

Урізноманітнити сніданок можна за допомогою різнокольорових панкейк, тому поділюся з вами рецептом приготування рожевих панкейк! Вони точно порадують ваших дітей своїм кольором, а натуральний барвник зробить такі панкейкі не тільки красивими, але і смачними. Буряк також надає додаткову солодкість такий випічці. Рекомендую подавати панкейкі зі збитими вершками, джемом, варенням або сметаною з цукровою пудрою.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Цукор - 1-2 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
рожеві панкейкі - фото крок 1
1. За допомогою блендера подрібніть буряк до стану пюре і протріть через сито, щоб прибрати занадто великі шматочки.
рожеві панкейкі - фото крок 2
2. У борошно додайте цукор, сіль, ванільний цукор або ванілін, розпушувач і добре перемішайте. Яйце збийте міксером, додайте до нього молоко, розтоплене вершкове масло і буряк, постійно добре перемішуючи тісто.
рожеві панкейкі - фото крок 3
3. Потім невеликими порціями додайте борошно. Тісто має вийти досить густим. Випікайте панкейкі на розігрітій сухій сковороді до готовності (до появи пухирців на поверхні).
рожеві панкейкі - фото крок 4
4. Подавайте панкейкі, полив їх збитою з цукровою пудрою сметаною. Смачного!

Схожі рецепти