Рецепт Рожеві кальмари фото

Рожеві кальмари
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Кальмари
Пісні страви
На полуденок, Для дітей

Рецепт приготування

Кількість порцій: 2
  • Кальмарів - 400 грам
  • Буряк - 1 штука
  • Черешок селери - 1 штука
  • Свіжі огірки - 2 штуки
  • Зелене яблуко - 1 штука
  • Качана салат latuka - 1 штука
  • Сіль - 1 штука (за смаком)
рожеві кальмари - фото крок 1
Буряк почистити і розтерти на крупній
Тертці. У кальмарів видалити внутрішню
Хітинову пластину, промити, порізати тонкими кільцями. Буряк укласти в сотейник, залити воду і закип'ятити. Додати кільця кальмарів і варити пару хвилин.
Відкинути на друшляк.
рожеві кальмари - фото крок 2
Бурякового відвару дати охолонути до кімнатної температури, і знову покласти в нього
Кальмари, дати постояти пару годин. Потім промити кальмари теплою водою
рожеві кальмари - фото крок 3
Селера, огірки і яблуко помити,
Порізати соломкою. Салат розібрати
На листя, помити, обсушити і грубо нарвати. Перемішати в салатниці всі інгредієнти, заправити майонезом.

Схожі рецепти