Рожеві кальмари
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування
Кількість порцій: 2
- Кальмарів - 400 грам
- Буряк - 1 штука
- Черешок селери - 1 штука
- Свіжі огірки - 2 штуки
- Зелене яблуко - 1 штука
- Качана салат latuka - 1 штука
- Сіль - 1 штука (за смаком)
Буряк почистити і розтерти на крупній
Тертці. У кальмарів видалити внутрішню
Хітинову пластину, промити, порізати тонкими кільцями. Буряк укласти в сотейник, залити воду і закип'ятити. Додати кільця кальмарів і варити пару хвилин.
Відкинути на друшляк.
Тертці. У кальмарів видалити внутрішню
Хітинову пластину, промити, порізати тонкими кільцями. Буряк укласти в сотейник, залити воду і закип'ятити. Додати кільця кальмарів і варити пару хвилин.
Відкинути на друшляк.
Бурякового відвару дати охолонути до кімнатної температури, і знову покласти в нього
Кальмари, дати постояти пару годин. Потім промити кальмари теплою водою
Кальмари, дати постояти пару годин. Потім промити кальмари теплою водою
Селера, огірки і яблуко помити,
Порізати соломкою. Салат розібрати
На листя, помити, обсушити і грубо нарвати. Перемішати в салатниці всі інгредієнти, заправити майонезом.
Порізати соломкою. Салат розібрати
На листя, помити, обсушити і грубо нарвати. Перемішати в салатниці всі інгредієнти, заправити майонезом.