Рогалики з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Рогалики можна робити практично з чим завгодно, чому б не спробувати з чорносливом? Дуже смачна начинка. А якщо додати ще горішків, вийде взагалі смакота! Дивіться рецепт приготування!
Дізнайтеся, як приготувати рогалики з чорносливом. Для цього ви можете взяти готове листкове дріжджове тісто або приготувати його самостійно. Заздалегідь тісто необхідно розморозити, а також можете замочіть у воді чорнослив, якщо він занадто сухий, щоб він став м'якшим. Я ще додаю до чорносливу горішки (в цей раз були горіхи пекан, але з волоськими навіть смачніше виходить) і трохи коричневого цукру.
- Чорнослив - 100-200 грам
- Горіхи - За смаком
- Коричневий цукор - 100-150 грам
- Тісто листкове - 1 штука (упаковка)
Тісто дістаньте заздалегідь і розморозити його. Розкачайте його в пласт товщиною до сантиметра, розріжте ножем для піци на трикутники.
В основі кожного трикутника викладіть по чайній ложці коричневого цукру і кілька горішків.
Попередньо замочіть в окропі чорнослив. Потім просушіть його і викладіть на цукор і горішки. Загорніть рогалик.
Раджу зробити трикутник з тіста ширше, щоб цукор не витік потім при випічці і низ рогалики не підгорів.
Духова шафа розігрійте до 180 градусів. Покладіть рогалики на присипаний борошном деко і відправте запікатися на хвилин 8-12. Мої приготувалися за 10 хвилин!
Ось так виглядають рогалики з боку, можете їх перед подачею посипати цукровою пудрою, але до цього обов'язково дочекайтеся повного остигання. Смачного!