Рецепт Різотто з індичкою фото

Різотто з індичкою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Індичка, Птах, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Різотто

Різотто з індичкою - чудове блюдо, відноситься до італійської національної кухні. Блюдо готується на основі рису, м'яса індички, овочів і сиру Пармезан. Добре підходить на вечерю чи обід.

Перед вами - класичний рецепт приготування різотто з індичкою в домашніх умовах. Попередньо зваріть індичку до готовності, бульйон в якому вона варилася знадобиться для різотто. Рекомендую використовувати рис Арбор - він найкраще підходить для цього блюдо, прекрасно вбираючи рідину і зберігаючи при цьому свою структуру. Хай щастить!

  • Мал - 1 Склянка
  • Індичка - 150 грам (відварна)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Вино біле сухе - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 50 мілілітрів
  • Сир пармезан - 50 грам
  • Спеції - За смаком
  • Бульйон овочевий - За смаком
різотто з індичкою - фото крок 1
У глибокій сковороді або сотейнику розігріваємо оливкове масло. Викладаємо на сковороду два розчавлених зубчики часнику, обсмажуємо до легкої рум'яності і викидаємо часник.
різотто з індичкою - фото крок 2
Тепер обсмажуємо дрібно порізану цибулю до м'якості. Додаємо сіль і будь-які спеції за смаком.
різотто з індичкою - фото крок 3
Засипаємо до цибулі рис, обсмажуємо його, помішуючи, поки він не придбає перловий відтінок. Потім вливаємо вино і даємо йому випаруватися, трохи збільшивши вогонь.
різотто з індичкою - фото крок 4
Поступово вливаємо бульйон, невеликими порціями (після того, як половина Половникова). Рис повинен встигати вбирати рідину. Через 10-15 хвилин додаємо порізане м'ясо індички.
різотто з індичкою - фото крок 5
Присипаємо готове різотто тертим пармезаном. Акуратно перемішуємо.
різотто з індичкою - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти