Різотто з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Різотто з індичкою - чудове блюдо, відноситься до італійської національної кухні. Блюдо готується на основі рису, м'яса індички, овочів і сиру Пармезан. Добре підходить на вечерю чи обід.
Перед вами - класичний рецепт приготування різотто з індичкою в домашніх умовах. Попередньо зваріть індичку до готовності, бульйон в якому вона варилася знадобиться для різотто. Рекомендую використовувати рис Арбор - він найкраще підходить для цього блюдо, прекрасно вбираючи рідину і зберігаючи при цьому свою структуру. Хай щастить!
- Мал - 1 Склянка
- Індичка - 150 грам (відварна)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 50 мілілітрів
- Сир пармезан - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Бульйон овочевий - За смаком
У глибокій сковороді або сотейнику розігріваємо оливкове масло. Викладаємо на сковороду два розчавлених зубчики часнику, обсмажуємо до легкої рум'яності і викидаємо часник.
Тепер обсмажуємо дрібно порізану цибулю до м'якості. Додаємо сіль і будь-які спеції за смаком.
Засипаємо до цибулі рис, обсмажуємо його, помішуючи, поки він не придбає перловий відтінок. Потім вливаємо вино і даємо йому випаруватися, трохи збільшивши вогонь.
Поступово вливаємо бульйон, невеликими порціями (після того, як половина Половникова). Рис повинен встигати вбирати рідину. Через 10-15 хвилин додаємо порізане м'ясо індички.
Присипаємо готове різотто тертим пармезаном. Акуратно перемішуємо.
Смачного!