Рецепт Різ в кантонським фото

Різ в кантонським
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Крупи , Мал
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Назва даного блюда, що складається з рису з додаванням шматочків шинки і різних овочів, дали французи, вважаючи Кантон місцем його походження. Насправді його можна знайти в різних кухнях.

Опис приготування:

Одне з найпопулярніших страв в Азіатської кухні - це рис по-кантонскій. Готується він легко і швидко. Китайська кухня взагалі-то досить гостра, тому якщо ви любите страви з цікавим смаком, сміливо додавайте улюблені спеції. А я поки розповім, як приготувати рис по-кантонскій.

  • Мал - 1 Склянка
  • Шинка - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Горошок консервований - За смаком (замість консервованого можна обсмажити на гарячій сковороді заморожений свіжий горошок)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
різ в кантонським - фото крок 1
Рис відварити у воді до готовності. Воду добре посоліть.
різ в кантонським - фото крок 2
Для приготування страви я пропоную взяти шинку. Є варіанти, коли страва готується з обсмаженої свининою, але смачніше і ефектніше блюдо буде з використанням шинки. Шинку наріжте кубиками.
різ в кантонським - фото крок 3
У миску вбийте 2 яйця, додайте 2 ложки сметани і 3 ст. Ложки води. Збийте масу до однорідності.
різ в кантонським - фото крок 4
Додайте трохи солі і меленого чорного перцю. Додайте 1, 5 ст. Ложки борошна і знову замісіть"тісто" для омлету.
різ в кантонським - фото крок 5
Розігрійте сковороду. Влийте на неї трохи рослинного масла. Вилийте омлетну масу в сковороду і обсмажте омлет.
різ в кантонським - фото крок 6
У миску перекладіть відварений рис.
різ в кантонським - фото крок 7
Додайте нарізану шинку і консервований горошок.
різ в кантонським - фото крок 8
Омлет потрібно нарізати на смужки і додати до рису. Перемішайте.
різ в кантонським - фото крок 9
Приправте рис за смаком. Викладіть його на тарілку і подайте до столу.

Схожі рецепти