Пісна пряник з медом і бананом
(покроковий рецепт з фото)
Раз вже ми з вами постимо, так чи не будемо втрачати вітаміни, бо без них зовсім сил не залишиться. А вітаміни до нас прийдуть через медок! ось, як приготувати пісну пряники з медом і бананом.
Пряники з медом і бананом дуже хороша! Ви навіть не помітите різниці між такою пряники і звичайної, приготовленої з використанням яєць і молочних продуктів. Так що раджу спробувати спекти таку смакоту, без зволікання!
- Борошно - 1 Склянка
- Вівсяні пластівці - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Мед - 5 Ст. Ложок
- Банани - 3 штуки
- Розпушувач - 10 грам
- Ванілін - 1 штука
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
Очистимо банани від шкірки, наріжемо на дольки. Візьмемо натуральний (бажано) мідь: можна рідкий, можна твердий. Якщо мед рідкий, можете покласти більше пластівців. Розтираємо мед з бананами в кашку.
Вівсяні пластівці змішуємо з цукром та олією. Просіваємо борошно. Змішуємо її з вівсянкою. Додаємо розпушувач і ванілін. Бананове пюре розтираємо з борошном і вівсом. У нас виходить щільна консистенція.
Змащуємо глибоку форму або сковороду маслом. Викладаємо туди нашу масу. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Ставимо випікатися на півгодини.
Перед тим, як ставити випікати пряники, залиште її на 10 хвилин постояти. Вівсяні пластівці набухнуть, і тоді вже можна готувати. Через півгодини зменшуємо вогонь до 150 градусів і залишаємо випічку ще на 10 хвилин. Дістаємо готову пряники. Вживати рекомендую з зеленим або чорним чаєм.