Рецепт Пісна пряник з медом і бананом фото

Пісна пряник з медом і бананом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Вівсянка , Крупи , Банан
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пряники
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Раз вже ми з вами постимо, так чи не будемо втрачати вітаміни, бо без них зовсім сил не залишиться. А вітаміни до нас прийдуть через медок! ось, як приготувати пісну пряники з медом і бананом.

Опис приготування:

Пряники з медом і бананом дуже хороша! Ви навіть не помітите різниці між такою пряники і звичайної, приготовленої з використанням яєць і молочних продуктів. Так що раджу спробувати спекти таку смакоту, без зволікання!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Вівсяні пластівці - 1 Склянка
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Мед - 5 Ст. Ложок
  • Банани - 3 штуки
  • Розпушувач - 10 грам
  • Ванілін - 1 штука
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
пісна пряник з медом і бананом - фото крок 1
Очистимо банани від шкірки, наріжемо на дольки. Візьмемо натуральний (бажано) мідь: можна рідкий, можна твердий. Якщо мед рідкий, можете покласти більше пластівців. Розтираємо мед з бананами в кашку.
пісна пряник з медом і бананом - фото крок 2
Вівсяні пластівці змішуємо з цукром та олією. Просіваємо борошно. Змішуємо її з вівсянкою. Додаємо розпушувач і ванілін. Бананове пюре розтираємо з борошном і вівсом. У нас виходить щільна консистенція.
пісна пряник з медом і бананом - фото крок 3
Змащуємо глибоку форму або сковороду маслом. Викладаємо туди нашу масу. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Ставимо випікатися на півгодини.
пісна пряник з медом і бананом - фото крок 4
Перед тим, як ставити випікати пряники, залиште її на 10 хвилин постояти. Вівсяні пластівці набухнуть, і тоді вже можна готувати. Через півгодини зменшуємо вогонь до 150 градусів і залишаємо випічку ще на 10 хвилин. Дістаємо готову пряники. Вживати рекомендую з зеленим або чорним чаєм.

Схожі рецепти