Рисовий салат з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Салати з буряком люблять за те, що вони смачні і красиві. Буряк своїм рубіновим кольором здатна прикрасити будь-яку страву. Переконайтеся в цьому, приготувавши наш салат.
Кип'ятимо в каструлі склянку води. Додаємо промитий рис і дрібку солі, ще раз даємо закипіти, зменшуємо вогонь і варимо під кришкою до готовності. Остужаем. Буряк моєму, відварюємо до готовності, даємо охолонути, очищаємо і нарізаємо соломкою. Перці моєму, видаляємо серцевину, м'якоть нарізаємо соломкою. Зелень миємо, сушимо і подрібнюємо. Остиглий рис змішуємо із зеленню і йогуртом, солимо за смаком. У салатницю кладемо спочатку рис, потім буряк і перець. Перемішуємо перед подачею на стіл.
- Рису - 0, 5 склянки
- Велика буряк - 1 штука
- Солодких перцю - 2 штуки
- Пучок петрушки - 1 штука
- Натурального йогурту - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
Кип'ятимо в каструлі склянку води. Додаємо промитий рис і дрібку солі, ще раз даємо закипіти, зменшуємо вогонь і варимо під кришкою до готовності. Остужаем. Буряк моєму, відварюємо до готовності, даємо охолонути, очищаємо і нарізаємо соломкою. Перці моєму, видаляємо серцевину, м'якоть нарізаємо соломкою. Зелень миємо, сушимо і подрібнюємо. Остиглий рис змішуємо із зеленню і йогуртом, солимо за смаком. У салатницю кладемо спочатку рис, потім буряк і перець. Перемішуємо перед подачею на стіл.