Рецепт Рисовий салат з буряком фото

Рисовий салат з буряком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Крупи , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салати з буряком люблять за те, що вони смачні і красиві. Буряк своїм рубіновим кольором здатна прикрасити будь-яку страву. Переконайтеся в цьому, приготувавши наш салат.

Опис приготування:

Кип'ятимо в каструлі склянку води. Додаємо промитий рис і дрібку солі, ще раз даємо закипіти, зменшуємо вогонь і варимо під кришкою до готовності. Остужаем. Буряк моєму, відварюємо до готовності, даємо охолонути, очищаємо і нарізаємо соломкою. Перці моєму, видаляємо серцевину, м'якоть нарізаємо соломкою. Зелень миємо, сушимо і подрібнюємо. Остиглий рис змішуємо із зеленню і йогуртом, солимо за смаком. У салатницю кладемо спочатку рис, потім буряк і перець. Перемішуємо перед подачею на стіл.

  • Рису - 0, 5 склянки
  • Велика буряк - 1 штука
  • Солодких перцю - 2 штуки
  • Пучок петрушки - 1 штука
  • Натурального йогурту - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
Кип'ятимо в каструлі склянку води. Додаємо промитий рис і дрібку солі, ще раз даємо закипіти, зменшуємо вогонь і варимо під кришкою до готовності. Остужаем. Буряк моєму, відварюємо до готовності, даємо охолонути, очищаємо і нарізаємо соломкою. Перці моєму, видаляємо серцевину, м'якоть нарізаємо соломкою. Зелень миємо, сушимо і подрібнюємо. Остиглий рис змішуємо із зеленню і йогуртом, солимо за смаком. У салатницю кладемо спочатку рис, потім буряк і перець. Перемішуємо перед подачею на стіл.

Схожі рецепти