Рецепт Рисова локшина своїми руками фото

Рисова локшина своїми руками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Борошно, Крупи, Мал, Рисове борошно
Пісні страви, Веганські страви
На обід
Супи

Рисова локшина дуже швидко втаязикє голод, до того ж зробити її дуже легко своїми руками - це нескладний процес; вона має здатність швидко насичувати організм, особливо смачна в поєднанні з овочами.

1. Перед тим, як приготувати рисову локшину своїми руками, підготуйте всі інгредієнти. Вам знадобиться борошно з рису і яйце, сіль. Обов'язково дотримуйтесь пропорції: три яйця 0, 5 кг борошна, столова ложка звичайної води.

2. Коли ви визначилися з інгредієнтами, приступайте безпосередньо до приготування. Насамперед, скористайтеся міксером або блендером, щоб злегка збити яйця з додаванням солі.

3. Тепер гіркою насипте рисове борошно на поверхню столу. В середині цієї гірки зробіть поглиблення. У нього влийте збиті з сіллю яйця. Вимішуйте тісто спокійно, ніжно. При необхідності підлити трохи води, якщо тісто занадто сухе. Тісто поступово стане податливим і м'яким.

4. Від тесту відокремте невеликий шматочок і розкачайте його дуже тонким, прозорим шаром. Зручніше скористатися машинкою.

5. Підсушіть пласт в теплому місці протягом 30 хвилин. Перед цим посипте його з двох сторін рисової борошном. Потім поріжте гострим ножем на дуже тонку локшину. Потім складіть в сухий пакет.


  • Борошно рисове - 500 грам
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - Ст. Ложка
1. Перед тим, як приготувати рисову локшину своїми руками, підготуйте всі інгредієнти. Вам знадобиться борошно з рису і яйце, сіль. Обов'язково дотримуйтесь пропорції: три яйця 0, 5 кг борошна, столова ложка звичайної води.

2. Коли ви визначилися з інгредієнтами, приступайте безпосередньо до приготування. Насамперед, скористайтеся міксером або блендером, щоб злегка збити яйця з додаванням солі.

3. Тепер гіркою насипте рисове борошно на поверхню столу. В середині цієї гірки зробіть поглиблення. У нього влийте збиті з сіллю яйця. Вимішуйте тісто спокійно, ніжно. При необхідності підлити трохи води, якщо тісто занадто сухе. Тісто поступово стане податливим і м'яким.

4. Від тесту відокремте невеликий шматочок і розкачайте його дуже тонким, прозорим шаром. Зручніше скористатися машинкою.

5. Підсушіть пласт в теплому місці протягом 30 хвилин. Перед цим посипте його з двох сторін рисової борошном. Потім поріжте гострим ножем на дуже тонку локшину. Потім складіть в сухий пакет.

Схожі рецепти