Рисова локшина своїми руками
(покроковий рецепт з фото)
Рисова локшина дуже швидко втаязикє голод, до того ж зробити її дуже легко своїми руками - це нескладний процес; вона має здатність швидко насичувати організм, особливо смачна в поєднанні з овочами.
1. Перед тим, як приготувати рисову локшину своїми руками, підготуйте всі інгредієнти. Вам знадобиться борошно з рису і яйце, сіль. Обов'язково дотримуйтесь пропорції: три яйця 0, 5 кг борошна, столова ложка звичайної води.
2. Коли ви визначилися з інгредієнтами, приступайте безпосередньо до приготування. Насамперед, скористайтеся міксером або блендером, щоб злегка збити яйця з додаванням солі.
3. Тепер гіркою насипте рисове борошно на поверхню столу. В середині цієї гірки зробіть поглиблення. У нього влийте збиті з сіллю яйця. Вимішуйте тісто спокійно, ніжно. При необхідності підлити трохи води, якщо тісто занадто сухе. Тісто поступово стане податливим і м'яким.
4. Від тесту відокремте невеликий шматочок і розкачайте його дуже тонким, прозорим шаром. Зручніше скористатися машинкою.
5. Підсушіть пласт в теплому місці протягом 30 хвилин. Перед цим посипте його з двох сторін рисової борошном. Потім поріжте гострим ножем на дуже тонку локшину. Потім складіть в сухий пакет.
- Борошно рисове - 500 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Сіль - Ст. Ложка
2. Коли ви визначилися з інгредієнтами, приступайте безпосередньо до приготування. Насамперед, скористайтеся міксером або блендером, щоб злегка збити яйця з додаванням солі.
3. Тепер гіркою насипте рисове борошно на поверхню столу. В середині цієї гірки зробіть поглиблення. У нього влийте збиті з сіллю яйця. Вимішуйте тісто спокійно, ніжно. При необхідності підлити трохи води, якщо тісто занадто сухе. Тісто поступово стане податливим і м'яким.
4. Від тесту відокремте невеликий шматочок і розкачайте його дуже тонким, прозорим шаром. Зручніше скористатися машинкою.
5. Підсушіть пласт в теплому місці протягом 30 хвилин. Перед цим посипте його з двох сторін рисової борошном. Потім поріжте гострим ножем на дуже тонку локшину. Потім складіть в сухий пакет.