Рибний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пирога з начинкою з риби в домашніх умовах. Використовуємо готове листкове тісто.
Ріжемо філе риби на шматки розміром 3×4 см (можна і дрібніші). Свіжу рибу потрібно підсолити раніше протягом декількох годин. Відварити рис. Обсмажити капусту, посолити і додати спеції за смаком. Цибулю нарізати півкільцями.
Тісто ділимо наполовину. Розкачуємо хороший прямокутник (в міру тонкий). Викласти на деко так, щоб краї злегка звисали. На тісто викладаємо рис (шаром 1, 5 см), зверху додаємо зелені, далі кладемо шар рибної начинки, обсмажену капусту, сиру цибулю і кілька шматків вершкового масла. Зверху накриваємо другим розкатаним тестом, склеюємо краю. По центру пирога робимо невелику дірочку. Випікати в духовці до рум'яного стану.
- Мал - 1 Склянка
- Цибулина - 3 штуки
- Капуста - 1 кілограм
- Лосось - 700 грам
- Тесто слоеное готовое- 500 грам
Тісто ділимо наполовину. Розкачуємо хороший прямокутник (в міру тонкий). Викласти на деко так, щоб краї злегка звисали. На тісто викладаємо рис (шаром 1, 5 см), зверху додаємо зелені, далі кладемо шар рибної начинки, обсмажену капусту, сиру цибулю і кілька шматків вершкового масла. Зверху накриваємо другим розкатаним тестом, склеюємо краю. По центру пирога робимо невелику дірочку. Випікати в духовці до рум'яного стану.