Рецепт Рибний пиріг фото

Рибний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось, Риба та морепродукти
Пісні страви
На вечерю, Для дітей, На святковий стіл, На сніданок, Десерт, День народження, Ситний сніданок
Випічка, Пироги

Рецепт приготування пирога з начинкою з риби в домашніх умовах. Використовуємо готове листкове тісто.

Ріжемо філе риби на шматки розміром 3×4 см (можна і дрібніші). Свіжу рибу потрібно підсолити раніше протягом декількох годин. Відварити рис. Обсмажити капусту, посолити і додати спеції за смаком. Цибулю нарізати півкільцями.

Тісто ділимо наполовину. Розкачуємо хороший прямокутник (в міру тонкий). Викласти на деко так, щоб краї злегка звисали. На тісто викладаємо рис (шаром 1, 5 см), зверху додаємо зелені, далі кладемо шар рибної начинки, обсмажену капусту, сиру цибулю і кілька шматків вершкового масла. Зверху накриваємо другим розкатаним тестом, склеюємо краю. По центру пирога робимо невелику дірочку. Випікати в духовці до рум'яного стану.


  • Мал - 1 Склянка
  • Цибулина - 3 штуки
  • Капуста - 1 кілограм
  • Лосось - 700 грам
  • Тесто слоеное готовое- 500 грам
Ріжемо філе риби на шматки розміром 3×4 см (можна і дрібніші). Свіжу рибу потрібно підсолити раніше протягом декількох годин. Відварити рис. Обсмажити капусту, посолити і додати спеції за смаком. Цибулю нарізати півкільцями.

Тісто ділимо наполовину. Розкачуємо хороший прямокутник (в міру тонкий). Викласти на деко так, щоб краї злегка звисали. На тісто викладаємо рис (шаром 1, 5 см), зверху додаємо зелені, далі кладемо шар рибної начинки, обсмажену капусту, сиру цибулю і кілька шматків вершкового масла. Зверху накриваємо другим розкатаним тестом, склеюємо краю. По центру пирога робимо невелику дірочку. Випікати в духовці до рум'яного стану.

Схожі рецепти