Пюре з індички
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пюре з фаршу індички з овочами
Кількість порцій: 4-6
- Фарш індички - 450 грам
- Цибулина - 1 штука (дрібно нарізати)
- Соус для сейка - 1 Чайна ложка
- Банку журавлинного соусу - 1 штука(450 м)
- Панірувальні сухарі - 170 грам
Перекладіть фарш в глибоку форму для печі.
Наріжте цибулю
Додайте цибулю до фаршу.
Потім овочі.
Влийте італійську заправку.
Гарненько перемішайте.
Додайте журавлинний соус.
Потім, сухарі.
Накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні 6-8 годин. Подавайте гарячим, смачного.