Пюре з індички
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пюре з фаршу індички з овочами
Кількість порцій: 4-6
- Фарш індички - 450 грам
- Цибулина - 1 штука (дрібно нарізати)
- Соус для сейка - 1 Чайна ложка
- Банку журавлинного соусу - 1 штука(450 м)
- Панірувальні сухарі - 170 грам

Перекладіть фарш в глибоку форму для печі.

Наріжте цибулю

Додайте цибулю до фаршу.

Потім овочі.

Влийте італійську заправку.

Гарненько перемішайте.

Додайте журавлинний соус.

Потім, сухарі.

Накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні 6-8 годин. Подавайте гарячим, смачного.