Пудинг молочний
(покроковий рецепт з фото)
Основою для даного пудингу є молоко. Пудинг неймовірно подобається молодшому поколінню, хоча і дорослим сподобається така смакота.
Десерт виходить дуже легким, ніжним і красивим!
Приготуємо пудинг молочний в домашніх умовах. Суміш для ванільного пудингу можна приготувати самостійно. Для цього змішуємо 1 ç.l. Картопляного крохмалю, половину ч.Л. Перетертого ванільного цукру і один жовток. Сподіваюся, у вас все вийде! Гарного дня!
- Молоко - 0, 5 L
- Цукровий пісок - 2 чайних ложки
- Суміш для ванільного пудингу - 1 штука
- Ягоди і горіхи - За смаком (для прикраси)
Пол-склянки молока змішуємо з ванільною сумішшю.
Ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
Тим часом доведіть молоко, що залишилося до кипіння, змішавши його з цукром. Періодично помішуйте масу.
Молоко вже майже кипить, відразу ж вводимо в нього розчинений пудинг, не перестаючи заважати.
Як тільки маса загусла, знімаємо з вогню.
Прикрашаємо пудинг ягодами і горіхами. Даємо охолонути і ставимо ненадовго в холодильник. Смачного!