Пряники з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Цей нехитрий вид випічки підкорює своєю простотою. Відмінний варіант використання варення. Добре, якщо воно злегка подбродівшее.
Просіяне борошно змішайте з яйцями і цукром. В окреме мисці змішайте варення і соду, дайте постояти 20 хвилин. Кефір і варення додайте до тесту, перемішайте, викладіть у форму і запікайте при температурі 180 градусів. Нижче дивіться покроковий рецепт!
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сода харчова - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Варення - 1 Склянка
- Кефір - 1 Склянка
Для приготування пряники нам потрібно просіяти борошно.
До борошна додати яйця, цукор.
В якусь ємність викладіть варення. Можна брати будь-без кісточок. Я взяла абрикосовое. До нього додайте соду, перемішайте. Залиште на 20 хвилин. Варення погасить соду і вступить в реакцію.
Варення і кефір додайте в тісто. Імплікація.
Отримаємо однорідне тісто по консистенції, як густа сметана.
Форму для випічки змастити маслом. Викласти тісто у форму. Духовку розігріти до 180 градусів. Випікайте пряник в духовці до готовності.
Подайте до столу. Приємного чаювання.