Протеиновое печиво
(покроковий рецепт з фото)
Протеиновое печиво зовсім не обов'язково купувати в магазині спортивного харчування! Якщо є протеїн або білковий ізолят, ви легко можете приготувати печиво з підвищеним вмістом білка будинку.
Докладніше, як приготувати протеиновое печиво, я розповім нижче. Якщо хочете зробити печиво менш калорійним, використовуйте цукрозамінник замість цукру. Горіхову пасту можна замінити яблучним пюре, тоді печиво буде ще м'якше.
- Насіння льону - 1 Ст. Ложка
- Вівсяна мука - 120 грам
- Ізолят соєвого білка - 64 грам
- Цукор - 80 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Горіхова паста - 50 грам
- Ванільний сироп - 1-2 капель
- Вода - 125 мілілітрів (або рослинне молоко)
- Шоколад - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 190 градусів.
Подрібніть насіння льону в кавомолці, додайте 3 ст.Л. Води і залиште на 1-2 хвилини.
Змішайте всі сухі інгредієнти у великій мисці.
Додайте воду, лляне насіння, горіхову пасту і ванільний сироп. Перемішайте. Тісто має вийти густим, НЕ липкий.
Сформуйте з тіста печиво, викладіть його на пергамент. Зверху додайте порізаний на маленькі квадратики шоколад. Випікайте печиво в духовці 12-15 хвилин при температурі 190 градусів.
Протеиновое печиво готове, смачного!