Рецепт Простий паску фото

Простий паску
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця , Імбир
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Кожна господиня, яка пече сама на Великдень, знає один або пару перевірених рецептів пасок. Їх створення не так просто, тим більше коли робиш це перший раз. Але їсти не дуже складні варіанти.

Опис приготування:

Головне завдання в тому, щоб правильно замісити тісто, якому потрібно буде добре настоятися. Якщо випічка повинна бути повітряної, то без дріжджів не обійтися. Поділюся з вами тим, як приготувати простий паску на молоці. Можна додати родзинки, горіхи або цукати для смаку.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 400 грам
  • Крем - 100 грам
  • Маргарин - 100 грам
  • Ізюм - 100 грам
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Дріжджі сухі - 11 грам
  • Борошно - 1 кілограм
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Ванілін - 5 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яєчний жовток - 3 штуки
  • Яєчний білок - 1 штука
простий паску - фото крок 1
У глибокій мисці змішайте тепле молоко до ст. Ложкою цукру, дріжджами і склянкою просіяного борошна. Все перемішайте. Залиште опару на 1 годину в кімнаті.
простий паску - фото крок 2
В іншому посуді збийте жовтки з яйцями і цукром.
простий паску - фото крок 3
До яєчної маси додайте сіль, kurkumu, сметану і ванілін. Все збийте вінчиком.
простий паску - фото крок 4
Потім підійшла опару змішайте з яєчною масою. Перемішайте їх, поступово всипаючи борошно.
простий паску - фото крок 5
Замішайте тісто. Залиште його на 1, 5 години в теплому місці.
простий паску - фото крок 6
Додайте до тесту промитий і висушений ізюм. Добре перемішайте.
простий паску - фото крок 7
Форми для випічки змастіть маргарином. Наповніть їх тестом на 1/3 обсягу. Залиште тісто ще на 30 хвилин.
простий паску - фото крок 8
Запікайте паски протягом 20 хвилин в теплій духовці при 180 градусах. Потім готуйте ще 20 хвилин при 160 градусах.
простий паску - фото крок 9
Зробіть глазур. Збийте білок з цукровою пудрою до піни. В кінці додайте сік лимона і ще раз перемішайте.
простий паску - фото крок 10
Прикрасьте паски глазур'ю і прикрасами за бажанням. Приємного чаювання!

Схожі рецепти