Рецепт Повидло з яблук фото

Повидло з яблук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей, На сніданок
Заготовки

Повидло з яблук виходить ніжним і ароматним. Готую його з шматочками яблук. Звичайно, з повидлом доведеться повозитися, але, повірте, воно того варте! Зберігати повидло можна при кімнатній температурі.

Повидло з яблук можна використовувати як начинку для пирогів і булочок, мазати на батон і просто їсти ложкою з улюбленим чаєм.

Як приготувати повидло з яблук?

1. Яблука промийте, очистіть від шкірки, плодоніжок і насіннєвий коробки. Поріжте невеликими кубиками.

2. Нарізані яблука викладіть в алюмінієвий таз, засипте їх цукром, не перемішується. Залиште на ніч.

3. Вранці яблучка вже будуть у власному соку, акуратно перемішайте їх і ставте на вогонь. Закип'ятіть і поваріть протягом 8-10 хвилин. Залиште до вечора.

4. Увечері ще раз доведіть до кипіння, поварите протягом 10 хвилин. Перемішайте і залиште до ранку.

5. Вранці заваріть, povarite 15 хвилин, потім залишаємо на п'ять годин. Через п'ять годин доведіть до кипіння і залиште ще на п'ять годин.

6. Потім останній раз доведіть до кипіння і закатати в простерилізовані банки в гарячому вигляді. Засукайте, переверніть догори дном до охолодження.

Зберігати повидло з яблук можна і при кімнатній температурі.

Смачного!

  • Яблука - 5 кілограм
  • Цукор - 3, 5 кілограма
Повидло з яблук можна використовувати як начинку для пирогів і булочок, мазати на батон і просто їсти ложкою з улюбленим чаєм.

Як приготувати повидло з яблук?

1. Яблука промийте, очистіть від шкірки, плодоніжок і насіннєвий коробки. Поріжте невеликими кубиками.

2. Нарізані яблука викладіть в алюмінієвий таз, засипте їх цукром, не перемішується. Залиште на ніч.

3. Вранці яблучка вже будуть у власному соку, акуратно перемішайте їх і ставте на вогонь. Закип'ятіть і поваріть протягом 8-10 хвилин. Залиште до вечора.

4. Увечері ще раз доведіть до кипіння, поварите протягом 10 хвилин. Перемішайте і залиште до ранку.

5. Вранці заваріть, povarite 15 хвилин, потім залишаємо на п'ять годин. Через п'ять годин доведіть до кипіння і залиште ще на п'ять годин.

6. Потім останній раз доведіть до кипіння і закатати в простерилізовані банки в гарячому вигляді. Засукайте, переверніть догори дном до охолодження.

Зберігати повидло з яблук можна і при кімнатній температурі.

Смачного!

Схожі рецепти