Пончики з сиру класичні
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю сир в будь-якому вигляді, в тому числі і всіляку випічку з його додаванням. В одному журналі наткнувся на рецепт, як приготувати пончики з сиру класичні, і вирішив зробити такі.
Звичайно блюдо, яке обсмажується у великій кількості масла, не назвеш корисним, але іноді хочеться побалувати себе смачненьким. Ніжні і повітряні пончики з рум'яною і хрусткою скоринкою… ну як тут встоїш перед спокусою. Навіть ті, хто не особливо шанує сир, наминали ці пончики за обидві щоки.
- Сир - 250 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1. У миску перекладаю сир, nejïrnıy, потім по одному вбиваю до нього всі яйця.
2. Ретельно перемішую до утворення однорідної маси. Важливо, щоб сир був без грудочок.
3. Половину чайної ложки соди гашу оцтом, після додаю в миску до решти інгредієнтів.
4. Потім кладу цукровий пісок, але можна обійтися і зовсім без нього.
5. Гарненько перемішую сирно-яєчну суміш.
6. Борошно заздалегідь просівають, щоб випічка була більш пишною, і додаю в миску.
7. Замішую тісто негусто і обминати його злегка руками.
8. Сковороду ставлю на вогонь, наливаю велику кількість соняшникової олії. На розпечену поверхню чайною ложкою викладаю тісто. Обсмажую з двох боків до рум'яної скоринки.
9. Перекладаю пончики на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.
10. Готові пончики перекладаю на тарілку і подаю до столу гарячими або остиглими, присипавши цукровою пудрою. Смачного!