Рецепт Пончики з сиру класичні фото

Пончики з сиру класичні
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пончики
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 30 хв.

Обожнюю сир в будь-якому вигляді, в тому числі і всіляку випічку з його додаванням. В одному журналі наткнувся на рецепт, як приготувати пончики з сиру класичні, і вирішив зробити такі.

Опис приготування:

Звичайно блюдо, яке обсмажується у великій кількості масла, не назвеш корисним, але іноді хочеться побалувати себе смачненьким. Ніжні і повітряні пончики з рум'яною і хрусткою скоринкою… ну як тут встоїш перед спокусою. Навіть ті, хто не особливо шанує сир, наминали ці пончики за обидві щоки.

  • Сир - 250 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
пончики з сиру класичні - фото крок 1
1. У миску перекладаю сир, nejïrnıy, потім по одному вбиваю до нього всі яйця.
пончики з сиру класичні - фото крок 2
2. Ретельно перемішую до утворення однорідної маси. Важливо, щоб сир був без грудочок.
пончики з сиру класичні - фото крок 3
3. Половину чайної ложки соди гашу оцтом, після додаю в миску до решти інгредієнтів.
пончики з сиру класичні - фото крок 4
4. Потім кладу цукровий пісок, але можна обійтися і зовсім без нього.
пончики з сиру класичні - фото крок 5
5. Гарненько перемішую сирно-яєчну суміш.
пончики з сиру класичні - фото крок 6
6. Борошно заздалегідь просівають, щоб випічка була більш пишною, і додаю в миску.
пончики з сиру класичні - фото крок 7
7. Замішую тісто негусто і обминати його злегка руками.
пончики з сиру класичні - фото крок 8
8. Сковороду ставлю на вогонь, наливаю велику кількість соняшникової олії. На розпечену поверхню чайною ложкою викладаю тісто. Обсмажую з двох боків до рум'яної скоринки.
пончики з сиру класичні - фото крок 9
9. Перекладаю пончики на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.
пончики з сиру класичні - фото крок 10
10. Готові пончики перекладаю на тарілку і подаю до столу гарячими або остиглими, присипавши цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти