Пончики в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні і пишні пампушки з глазур'ю - це мрія будь-якої дитини-ласуни! Спробуйте приготувати такі ж пончики у себе вдома, влаштуйте своєму чаду невеличке свято. Випічка - то, що треба!
Це класичний рецепт приготування пончиків в духовці. Варіант тесту дуже вдалий, так як випічка завжди виходить дуже пишною і смачною, а головна особливість випічки - в перші два дні, пончики практично не черствіють, залишаючись красивими і свіжими. Хай щастить!
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукрова пудра - 1/2 склянки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1/2 склянки
- Горіхи волоські - За смаком (жменю)
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
Збийте в блендері вершкове масло кімнатної температури c цукром. Потім по одному додавайте яйця, продовжуючи збивати.
Окремо змішайте борошно з розпушувачем. Половину маси помістіть в блендер і збийте. Потім додайте сметану, взбейте повторно. З'єднайте вміст блендера з борошном, перемішайте тісто лопаткою.
Змастіть форму для пончиків рослинним маслом, розкладіть тісто. Наповнюйте формочки на 3/4.
Випікайте пончики в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів. Тим часом приготуйте глазур: для цього змішайте цукрову пудру з корицею, додайте необхідну к-ть молока. Готові пончики злегка остудіть, полийте глазур'ю і посипте горішками.
Для темної глазурі необхідно розтопити чорний шоколад. Смачного!