Polvorones
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 30 хв.
Це маленьке мексиканське печиво. Дуже легке, ніжне і їм може насолоджуватися вся родина.
Кількість порцій: 24
- Вершкове масло - 200 грам
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 / 4 чайних ложки
Розігріти духовку до 170 градусів. Розм'якшити масло. Змішати 1 / 2 склянки цукрової пудри з маслом. Збити добре, до текстури вершків. Потім додайте ванілін.
В окремій мисці змішайте 1, 5 склянки борошна, 1 чайну ложку кориці і 1 / 4 чайної ложки солі. Додати все це до маслу. Добре перемішати. Тісто має бути круте. Якщо все ще м'яке, то додайте ще борошна.
Скачати тісто в 24 маленьких кульки (розміром з кульки для пінг-понгу). Змішати залишилися 1 / 2 склянки цукрової пудри і 1 чайну ложку кориці. Обваляти кульки в цій пудрі.
Випікати протягом 15-20 хвилин при температурі 170 градусів, поки вони не стануть золотисто-коричневого кольору. Нехай печиво охолонуть перед їжею для оптимальної розсипчастою текстури!