Полуниця з крем-сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі легкі десерти з мінімумом турбот, обов'язково рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Соковита свіжа полуниця, ніжна начинка і хрустка крихта - це нереально смачно!
Хочу показати вам поетапно, як приготувати полуницю з крем-сиром. Цей десерт сезонний, так як з заморожених ягідок його, на жаль, не зробити. Перед подачею його можна не тільки присипати крихтою печива, як в даному випадку, але і полити шоколадом, наприклад, а також доповнити м'ятою. Це відмінна ідея десерту для дітей і дорослих, адже все швидко, простий і корисний!
- Полуниця - 1 кілограм
- Крем-сир - 250 грам
- Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
- Печиво - 30 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1. Полуницю вимийте і як слід обсушити.
2. Акуратно видалити хвостики, вирізавши гострим ножем трохи серцевину.
3. Ось такі полунички вийшли.
4. З'єднайте цукрову пудру з крем-сиром і ванільним екстрактом. Перемішайте і перекладіть в кондитерський мішок.
5. Акуратно наповніть начинкою полунички.
6. Подрібніть трохи печива в крихту.
7. Присипте трохи крихтою - і полуниця з крем-сиром готова до подачі. Пригощайтеся!