Рецепт Полунично-карамельний квас фото

Полунично-карамельний квас
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Полуниця
Для дітей, На святковий стіл, День народження, 8 березня, День закоханих
Напої, Квас

У спеку цей напій буде як не можна до речі! приємний смак, легкий аромат полуниці і пряна нотка імбиру - для літа то, що потрібно.

Освіжаючий і корисний напій. Подрібніть полуницю, додайте теплу воду, цукор, розчинені дріжджі і імбир. Одягніть на ємність гуязик рукавичку і залиште на 2 діб при кімнатній температурі. Потім процідіть квас і приберіть його в холодильник. Вживати в охолодженому вигляді. Смачного!

  • Полуниця - 100 грам
  • Коричневий цукор - 150 грам
  • Імбир - 10 грам
  • Дріжджі сухі - 1, 5 чайних ложки
  • Вода - 1 літр
полунично-карамельний квас - фото крок 1
Подрібніть полуницю в блендері.
полунично-карамельний квас - фото крок 2
Розмішайте дріжджі в теплій солодкій воді і дочекайтеся появи піни.
полунично-карамельний квас - фото крок 3
З'єднайте теплу воду, цукор, полуничне пюре, імбир і дріжджі. Одягніть на ємність гуязик рукавичку і залиште на 2 діб при кімнатній температурі.
полунично-карамельний квас - фото крок 4
Потім процідіть квас і приберіть його в холодильник. Вживати в охолодженому вигляді.

Схожі рецепти