Полунично-карамельний квас
(покроковий рецепт з фото)
У спеку цей напій буде як не можна до речі! приємний смак, легкий аромат полуниці і пряна нотка імбиру - для літа то, що потрібно.
Освіжаючий і корисний напій. Подрібніть полуницю, додайте теплу воду, цукор, розчинені дріжджі і імбир. Одягніть на ємність гуязик рукавичку і залиште на 2 діб при кімнатній температурі. Потім процідіть квас і приберіть його в холодильник. Вживати в охолодженому вигляді. Смачного!
- Полуниця - 100 грам
- Коричневий цукор - 150 грам
- Імбир - 10 грам
- Дріжджі сухі - 1, 5 чайних ложки
- Вода - 1 літр
Подрібніть полуницю в блендері.
Розмішайте дріжджі в теплій солодкій воді і дочекайтеся появи піни.
З'єднайте теплу воду, цукор, полуничне пюре, імбир і дріжджі. Одягніть на ємність гуязик рукавичку і залиште на 2 діб при кімнатній температурі.
Потім процідіть квас і приберіть його в холодильник. Вживати в охолодженому вигляді.