Полуничний плід
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий літній напій, смачний і корисний завдяки вмісту свіжого полуничного соку.
Полуничний морс припаде до душі не тільки дітям, але і дорослим. Подається охолодженим.
- Вода - 500 мілілітрів
- Полуниця - 300 грам
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
1. Приготуємо продукти для морсу. Полуницю перебрати, вимити, обірвати хвостики. Воду поставити на вогонь.
2. З полуниці за допомогою марлі або тонкої бавовняної тканини вичавити сік.
3. Макуха полуничний з цукром покласти в киплячу воду і варити 1-2 хвилини.
4. Дати компоту трохи охолонути.
5. Відцідіть рідина від макухи.
6. Влийте полуничний сік. Перемішайте. Морс готовий.