Рецепт Полуничний крем фото

Полуничний крем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Полуниця
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Десерти

Такий крем можна використовувати як самостійний десерт або для прошарку коржів торта. Дуже смачно в млинцевому торті або на бісквіті.

Приготуйте крем для торта або пирога з полуниці, цукру, яйця і масла.

  • Полуниця - 1 кілограм
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 200 грам
полуничний крем - фото крок 1
Полуницю перебрати і вимити.
полуничний крем - фото крок 2
Помістити в глибоку ємність (каструлю) і збити блендером. Краще перетерти через сито, щоб прибрати кісточки полуниці в кремі.
полуничний крем - фото крок 3
Збийте яйця і влийте в полуничне пюре.
полуничний крем - фото крок 4
Додайте цукор. Поставте каструлю з кремом на вогонь і варіть, постійно заважаючи, поки маса не стане густою. Як тільки з'явилися перші бульбашки, варіть ще хвилину і вимикайте.
полуничний крем - фото крок 5
Вершкове масло кімнатної температури збийте, поступово підливаючи остиглий заварний полуничний крем. Перекладіть масу в миску. Дайте повністю охолонути. Крем готовий.
полуничний крем - фото крок 6
Такий крем можна подати як самостійний десерт.
полуничний крем - фото крок 7
Або використовуючи за призначенням для просочення коржів тортів.

Схожі рецепти