Полунична тягучка
(покроковий рецепт з фото)
Смачні ласощі, яке ви зможете запросто приготувати своїми руками. Особливо в сезон полуниці і при наявності невеликої кількості вільного часу.
Чудове ласощі. Готуємо в два етапи - тягучку і карамель. Спочатку збийте разом полуницю, згущене молоко, ваніль, рослинне масло і яйця. Отриману масу відправте на 15 хвилин в духовку, потім виріжте з неї печиво. Приготуйте карамель з вершкового масла і коричневого цукру. На кожну тягучку покладіть по крекеру і рясно полийте карамеллю. Поставте в холодильник для застигання. Приємного чаювання!
- Полуниця - 400 грам
- Вершкове масло - 125 грам
- Згущене молоко - 250 грам
- Коричневий цукор - 250 грам
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Крекери - 12 штук
- Ваніль - 1 Ст. Ложка
Збийте полуницю, згущене молоко, ваніль, рослинне масло і яйця в однорідну масу. Вилийте її в покриту пергаментом форму і відправте на 15 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку.
Виріжте з допомогу формочки печиво і розкладіть його на пергаменті.
На кожне печиво покладіть по крекеру.
Тепер приготуємо карамель - розтопіть в каструлі вершкове масло, додайте коричневий цукор і, помішуючи, млоїте на слабкому вогні протягом 10 хвилин. Цукор повинен повністю розчинитися. Полийте печиво карамеллю і поставте в холодильник для застигання.