Плюшки з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Плюшки з мигдальним борошном, корицею, кардамоном і мускатним горіхом виходять дуже смачними і ароматними. Горіхи для начинки підійдуть будь-які: фундук або волоські. Але з мигдалем нам подобаються більше.
У покроковому рецепті я розповім в подробицях, як приготувати плюшки з мигдалем. Ароматні булочки зроблять ваше сімейне чаювання смачним і затишним. Форм плюшки маленькими, з 2-3 укусу. Якщо у вас немає мигдальної муки, подрібніть смажений мигдаль в кавомолці або блендері.
- Борошно - 350 грам
- Цукор - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 150 мілілітрів
- Дріжджі свіжі - 20 грам
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Мигдалеве борошно - 50 грам
- Вершкове масло - 100 грам (розм'якшене)
- Цукор невеликий - 100 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Кардамон - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука (для змазування)
- Молоко - 2 Ст. Ложки (для змазування)
- Мигдальні пелюстки - 10 грам(1 жменю)
- Борошно - 3 Ст. Ложки (для підпис)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (для змазування)
Підготуйте інгредієнти для тіста. Дріжджі і 1 ст. L. Цукру розведіть 1/2 склянки молока, відставте в тепле місце до появи пінної шапочки.
Борошно просійте в миску, зробіть в центрі поглиблення. Влийте підійшли дріжджі, молоко, цукор, додайте яйце, перемішайте. Додайте сіль і замісіть тісто липке. Накрийте миску х / б рушником, змоченим в гарячій воді, поставте в тепле місце на 40 хвилин.
Підготуйте інгредієнти для начинки.
З'єднайте в мисці розм'якшене вершкове масло, миндальную борошно, цукор, мускатний горіх, корицю, кардамон. Перемішайте до однорідності.
Тісто, що підійшло обомніте. Підготуйте інші інгредієнти.
Робочу поверхню посипте борошном. Розкачайте тісто в прямокутний пласт товщиною 0, 5 см. Розподіліть по всьому тесту начинку рівним шаром. Розріжте тісто з начинкою на невеликі рівні по ширині смужки. Загорніть їх спіралькою.
Потім равликом. Викладайте заготовки на пергамент, змащений вершковим маслом. Яйце і молоко розмішайте до однорідності, змастіть сумішшю заготовки. Зверху посипте мигдальними пелюстками. Поставте запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Готові плюшки остудіть. Смачного!