Плюшки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Плюшки - це загальна назва для випічки, але їх можна зробити по-різному. Класичний варіант - це цукрові плюшки, запечені в духовці. А сьогодні розповім, як приготувати плюшки на сковороді.
Для приготування використовувала покупне дріжджове тісто, вже дуже хотілося скоріше приготувати такі. Це ж тісто можна використовувати для приготування пиріжків, біляшів і чебуреків. Мої плюшки ще з бананової начинкою, ви ж можете додати шоколад або інший наповнювач.
- Дріжджове тісто - 300 грам
- Соняшникова олія - За смаком
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Банан - 1 штука
1
Тісто вже розморожене, тому викладіть його на дошку або стільницю з борошном, потім скрутіть з нього товсту ковбаску.
2
Наріжте ковбаску на невеликі шматочки, кожен розкачайте в коло. Очистіть банан і наріжте його шматочками.
3
Викладіть на одну сторону кола кілька кружалець банана, посипте їх цукром і загорніть на них тісто.
4
Скріпіть гарненько все боку разом, щоб під час обсмажування начинка не витекла, а для прикраси зробіть невеликі надрізи.
5
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть плюшки, обсмажуйте з кожного боку до рум'яної скоринки на середньому або мінімальному вогні.
6
Спершу викладіть плюшки на паперовий рушник, а потім вже перекладіть на тарілку.