Рецепт Пісочний сирний пиріг фото

Пісочний сирний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Пісочне тісто
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Зробити такий пиріг неймовірно просто, а в складі десерту прості і доступні продукти. Розповім вам, як приготувати пісочний сирний пиріг. Переконайтеся самі в його смакових якостях.

Опис приготування:

Рекомендую скористатися комбайном або міксером зі спеціальною насадкою. Ви можете зробити тісто руками, але тоді буде потрібно витримка. Можете додати в начинку цедру або сік цитрусових (апельсини, лимони). Пиріг дуже ніжний, кришиться в руках, тому їжте його акуратно.

  • Борошно - 450 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукровий пісок - 240 грам(120 грам для тіста, 120 грам для начинки)
  • Сир - 0, 5-0, 7 кілограма
  • Яйце - 2 штуки
1
Вершкове масло використовуйте заморожене, натріть його на крупній тертці в чашу комбайна.
2
Змішайте борошно з цукром і додайте до маслу, включите комбайн і перемішайте. Вийде розсипчасте пісочне тісто.
3
На час приготування начинки відправте тісто в холодильник, щоб воно відпочило.
4
Перетріть сир через сито або збийте міксером, додайте цукор, що залишився, яйця, збийте до утворення пухнастої і однорідної маси.
5
На дно форми для випікання викладіть 1/2 частина тесту, розподіліть сирну начинку і накрийте залишилися тестом. Розігрійте духовку до 180-200 градусів і відправте в нього форму на 30-40 хвилин.
6
Дістаньте пиріг і остудіть. Насолоджуйтесь смачною випічкою!

Схожі рецепти