Пісочне печиво зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Пісочне печиво зі згущеним молоком справжня радість для дітей. Воно їм ідеально підходить, тому що в печиво немає інгредієнтів, які можуть викликати алергію. Випекти його зовсім нескладно і не дорого.
Пісочне печиво зі згущеним молоком можна зберігати два дня, перед подачею печиво можна посипати цукровою пудрою. Для начинки печива краще використовувати варене згущене молоко. Для начинки можна використовувати і готову солодку пасту, наприклад шоколадну або горіхову. При замішуванні тіста воду додавайте по необхідності, тісто повинно вийти м'яким. Може знадобитися від одного до трьох столових ложок води. Успіхів і приємного апетиту!
- Вершкове масло - 100 грам
- Порошок для випічки - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Згущене молоко - 175 грам
- Вода - 3 Ст. Ложки
В міксер завантажити борошно, порошок, сіль, масло і подрібнити до стану крупки.
Додати половину згущеного молока і ванілін.
Замісити м'яке тісто, при необхідності додати воду. Тісто охолодити півгодини.
Тісто розкачати і формочкою вирізати печиво.
Печиво випікати при 190 градусах приблизно 10 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
Охолоджене печиво змастити згущеним молоком і з'єднати з іншим печивом.
Смачного!