Пісочне печиво з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную зробити ніжне, ароматне, смачне, тане в роті і розсипчасте печиво, яке можна подавати до чаю або кави. Розповідаю рецепт гарної випічки, як приготувати пісочне печиво з родзинками.
Ізюм перед тим, як додати в випічку, вимочую в ромі, який надає печінкою ніжний і тонкий аромат. Навіть якщо ви готуєте печиво для дітей, ром зовсім не завадить. Печу печиво без додавання яєць, що не ускладнює випічку.
- Ізюм - 1 Склянка
- Вершкове масло - 250 грам
- Ром - 1/2 склянки
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Апельсинова цедра - 1 Чайна ложка
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- М'якоть кокоса - 3/4 склянки (можна замінити кокосовою стружкою)
1
Ізюм промийте і перекладіть в миску, залийте ромом, залиште на кілька годин. Через необхідний час викладіть родзинки в друшляк.
2
У чашу міксера викладіть розм'якшене вершкове масло, додайте цукровий пісок, збивайте на слабких оборотах.
3
Після збивання додайте ваніль, корицю, апельсинову цедру, перемішайте і додайте м'якоть кокоса, сіль.
4
В останню чергу додайте борошно і родзинки, перемішайте. Розділити тісто 2 частини і скачайте ковбаску, загорніть в пергамент і відправте в холодильник на кілька годин.
5
Через кілька годин дістаньте ковбаски і наріжте їх шматочками (1-1, 5 сантиметра в товщину). Викладіть печиво на деко, випікайте при 165-170 градусів близько 12 хвилин.