Рецепт Пісочне печиво з родзинками фото

Пісочне печиво з родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Фрукти, Пісочне тісто, Сухофрукти, Ізюм
На полуденок
Випічка, Печиво

Пропоную зробити ніжне, ароматне, смачне, тане в роті і розсипчасте печиво, яке можна подавати до чаю або кави. Розповідаю рецепт гарної випічки, як приготувати пісочне печиво з родзинками.

Ізюм перед тим, як додати в випічку, вимочую в ромі, який надає печінкою ніжний і тонкий аромат. Навіть якщо ви готуєте печиво для дітей, ром зовсім не завадить. Печу печиво без додавання яєць, що не ускладнює випічку.

  • Ізюм - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Ром - 1/2 склянки
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Апельсинова цедра - 1 Чайна ложка
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • М'якоть кокоса - 3/4 склянки (можна замінити кокосовою стружкою)
1
Ізюм промийте і перекладіть в миску, залийте ромом, залиште на кілька годин. Через необхідний час викладіть родзинки в друшляк.
2
У чашу міксера викладіть розм'якшене вершкове масло, додайте цукровий пісок, збивайте на слабких оборотах.
3
Після збивання додайте ваніль, корицю, апельсинову цедру, перемішайте і додайте м'якоть кокоса, сіль.
4
В останню чергу додайте борошно і родзинки, перемішайте. Розділити тісто 2 частини і скачайте ковбаску, загорніть в пергамент і відправте в холодильник на кілька годин.
5
Через кілька годин дістаньте ковбаски і наріжте їх шматочками (1-1, 5 сантиметра в товщину). Викладіть печиво на деко, випікайте при 165-170 градусів близько 12 хвилин.

Схожі рецепти