Пісочне печиво з лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто з нас любить приймати у себе вдома гостей, а ось пригостити їх не завжди є чим. У цьому випадку скористайтеся запропонованим вам оригінальним рецептом, як приготувати пісочне печиво з лимоном.
Цей рецепт дуже просто втілити в життя, а ось кінцевий продукт з нього вийде просто чудовий, вам точно позаздрять всі домогосподарки. Печиво завжди виходить досить солодким завдяки тому, що цукор, який є в тесті, і застосовується для самого обвалювання печива. Але з чашкою ароматної кави або смачного чаю такі печенюшки будуть дуже доречні. Чим ще зручний рецепт - так це тим, що заморожене тісто зберігається в холодильнику близько місяця і може бути використано за різними призначеннями.
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Цукор - 50 грам
- Лимонна цедра - 1, 5 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 200 грам
- Жовток - 3 штуки
- Цукрова пудра - 180 грам
1. Борошно перемішайте з цукровою пудрою, додайте до них масло, перемішайте до стану жирної крихти. Порубати в блендері.
2. Додайте сік і жовтки, все як слід перемішайте, замісіть тісто.
3. Зробіть з тіста ковбаску, обваляйте її в цукрі.
4. Загорніть тепер тісто в харчову плівку і покладіть в морозильну камеру приблизно на 40 хвилин. Потім вийміть і наріжте кружальцями завтовшки близько 6 мм. Викладайте на деко, духовку попередньо розігрійте до 180 градусів. Випікайте, поки печиво не покриється золотистою скоринкою, приблизно 15 хвилин. Остуджують і подавайте до столу. Тепер вам добре відомо, як приготувати пісочне печиво з лимоном і здивувати всіх гостей.