Рецепт Пісні пиріжки з сухофруктами фото

Пісні пиріжки з сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Сухофрукти
Пісні страви
На полуденок
Випічка, Пиріжки

Пиріжки - блюдо саме по собі калорійне. Щоб зменшити їх шкоду, іноді роблю тісто пісним. Ось, як приготувати пісні пиріжки з сухофруктами. Виходить дуже смачно, всім моїм рідним подобається!

Коли ви викладаєте пиріжки на деко, намагайтеся, щоб вони розташовувалися на відстані не менше 2-3 см. Інший інший. Дріжджове тісто славиться своєю пишністю. Під час випікання пиріжки можуть сильно збільшитися в розмірах. Майте це на увазі!

  • Борошно - 500 грам
  • Сухофрукти - 300 грам
  • Мед - За смаком
  • Дріжджі сухі - 10 грам
  • Вода - 280 грам
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Ванілін - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 3 чайних ложки
пісні пиріжки з сухофруктами - фото крок 1
Розводимо дріжджі в теплій воді. Насипаємо 3 чайні ложки цукру, трохи солі і ванілін. Nalivaem 3 ст. Ложки рослинної олії. Все добре перемішуємо. Просіяне борошно всипаємо в дріжджі з водою. Замішуємо еластичне тісто. Накриваємо рушником і ставимо в тепло на годину.
пісні пиріжки з сухофруктами - фото крок 2
Приступаємо до начинки. Промиваю чорнослив з курагою. Ще у мене в наявності виявилися волоські горіхи. Я їх наклацано і перетерла в ступці. Промиті сухофрукти я змолола в блендері. Змішала їх з перетертими горіхами. Додала столову ложку меду. Він у мене вже засахарілся, тому для начинки не страшно, не потече.
пісні пиріжки з сухофруктами - фото крок 3
Тісто піднялося вдвічі. Обминають його і поділяю на маленькі кружечки. Розкочую шматочки тіста в тонкі коржі. Зверху кладу кульку начинки. Zaleplyayu кінець, сформувавши пиріжок.
пісні пиріжки з сухофруктами - фото крок 4
Рослинним маслом змащую жароміцний посуд. Викладаю туди пиріжки. Змащую їх також рослинним маслом. Ставлю випікатися в духовку при температурі 180 градусів на півгодини.
пісні пиріжки з сухофруктами - фото крок 5
Коли пиріжки гарненько піднімуться і зарум'яняться, дістаємо їх і накриваємо рушником. Їсти можна гарячими і остиглими. Смачного!

Схожі рецепти