Пісні пиріжки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви в пошуку варіантів, як приготувати пісні пиріжки на сковороді, тоді цей рецепт спеціально для вас. Вони виходять дуже м'якими, майже повітряними і неймовірно смачними.
Це дивно простий рецепт пісних пиріжків на сковороді, який виручить вас не один раз. Начинка може бути не тільки з капусти, але і будь-яка інша на смак, в тому числі і солодка. Такі пиріжки стануть відмінним варіантом закуски для великої компанії.
- Дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 800 грам
- Вода - 1.5 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 100 мілілітрів(+ для смаження)
- Капуста тушкована - 300 грам (для начинки)
1. Стакан води трохи підігріти і розчинити в ній цукор і дріжджі. Як слід перемішати, додавши трохи борошна. Залишити хвилин на 10.
2. Тим часом просіяти борошно з сіллю. Влити опару в борошно і додати рослинне масло. Вимісити тісто, але не дуже туге. Залишити, накривши рушником, приблизно на 1 час.
3. В рецепт приготування пісних пиріжків на сковороді можна використовувати абсолютно будь-яку начинку за смаком. В даному випадку - це тушкована капуста з томатною пастою. Начинку можна зробити за той час, поки підходить тісто, а потім добре остудити.
4. Якщо дріжджі добрі, то тісто досить скоро почне збільшуватися в розмірі і добре рости.
5. Викласти тісто на присипану борошном поверхню і приступити до ліплення пиріжків. Потрібно щільно защипувати краю, щоб в процесі смаження начинка не проривалася.
6. Добре розігріти олію. Смажити пісні пиріжки на сковороді в домашніх умовах до появи коричневої скоринки. Після викласти на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.