Пісні капкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Пісні капкейкі теж можуть бути дуже смачними і апетитними! Переконатися в цьому вам допоможе цей простий рецепт пісних капкейков, він припаде до душі і любителям здорового харчування!
Звичайне какао або шоколад в цьому рецепті нам замінить Черемхова борошно. Її не складно знайти, я купила таку в Ашані. Але, Якщо ж не знайдете, не турбуйтеся, можете приготувати без неї або з какао. Тоді, при приготуванні пісних капкейков, пропустіть перший крок, а просто змішайте всі сухі інгредієнти і замісити тісто на воді. Для кольору можете додати какао порошок.
- Вода - 120 мілілітрів
- Борошно Черемхова - 30 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Борошно або суміш без глютену - 100 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 70 грам
Підготуйте інгредієнти.
Спочатку розведіть борошно черемуховую: воду доведіть до кипіння і окропом залийте борошно. Розмішайте і накрийте рушником, залиште на годину, щоб вона розбухла.
Потім додайте до одержаної маси цукор.
Борошно або безглютенову суміш.
А також соду (її слід погасити).
Розмішайте все до однорідної маси.
Розмішайте все до однорідної маси.
Потім додайте олію, знову перемішайте - тісто для замісу готове.
Розлийте тісто по формах (у мене були силіконові).
Надішліть в розігріту до 180 З і випікайте до готовності.
Надішліть в розігріту до 180 З і випікайте до готовності.
Приблизно це займе хвилин 20-25 - я перевіряю готовність дерев'яною зубочисткою. Якщо увіткнути і вона суха - значить капкейкі готові.
Готові пісні капкейкі ви можете посипати цукровою пудрою.
Приємного чаювання!