Пісне печиво з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне домашнє печиво, яке з задоволенням з'їдається як в пост, так і в звичайні будні. Беріть на замітку рецепт!
Приготувати пісне печиво з родзинками дуже легко! рецепт найпростіший, а ось результат вас приємно порадує. Печиво виходить ніжне, ароматне і надзвичайно смачне. За бажанням в тісто можна додати цедру цитрусових або корицю.
- Морква - 250 грам
- Цукор - 0, 7 склянки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Борошно - 2, 5-3 склянки
- Розпушувач тіста - 10 грам
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Ізюм - 100 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Ізюм замочіть в гарячій воді на 10 хвилин.
Моркву натріть на дрібній тертці.
Додайте до моркви цукор і рослинне масло.
Додайте промитий і обсушену родзинки.
Все перемішайте. Додайте сіль, розпушувач і частинами введіть борошно.
Замісити м'яке тісто, яке не липне до рук. Муки може піти трохи більше або менше, ніж зазначено в рецепті, все залежить від соковитості моркви.
Розділити тісто 20 частин. Кожен шматочок скачайте кулькою і перекладіть на деко застелене пергаментом. Потім зверху притисніть заготовки рукою або виделкою. Випікайте в духовці при температурі 200 градусів близько 20 хвилин.
Пісне печиво з родзинками готове.
За бажанням посипте печиво цукровою пудрою і подавайте до столу. Приємного чаювання!