Пісне печиво з медом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.
Всім, хто дотримується посту, пропоную рецепт чудового печива всього з декількох інгредієнтів. Ароматне, м'яке і смачне печиво відмінно підійде до чаю, кава, kompotu.
Опис приготування:
Пісне печиво з медом готується дуже просто і швидко. Буквально за 30-35 хвилин ви отримаєте ароматну домашню випічку. Якщо у вас немає формочок для печива, то підійде для цієї мети звичайний стакан.
- Борошно - 200 грам
- Мед - 50 грам
- Цукор - 100 грам
- Рослинна олія - 50 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Сода - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти для приготування печива.
У каструлю викладіть мед, цукор і налийте воду.
Перемішайте і доведіть все інгредієнти до кипіння. Мед і цукор повинні повністю розчинитися.
Всипте в каструлю соду.
Перемішайте, вміст каструлі спіниться. Так і має бути. Це мед вступив в реакцію з содою.
Після влийте рослинне масло. У мене соняшникова рафінована.
Всипте борошно.
Замісити м'яке, еластичне, НЕ липнуче до рук тісто.
Тісто розкачати в пласт товщиною 0, 5 см. Формочкою виріжте печиво.
Викладіть печиво на деко.
Випікайте печиво в духовці при температурі 175-180 градусів протягом 15-20 хвилин.
Пісне печиво з медом готове. Можна подавати до чаю.