Пісне печиво з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Розповім сьогодні, як приготувати пісне печиво з горіхами. Виходить дуже смачна, ситна, солодка і ароматна випічка. Просто пальчики оближеш! Вам обов'язково сподобається, рекомендую!
Перед вами простий рецепт пісного печива з горіхами. Впевнена, що вам дуже сподобається цей десерт, адже готується він легко і швидко, а виходить неймовірно смачним завдяки кокосовому аромату і хрусткою горіховою крихті. Словом, прекрасне поєднання і незвичайний десерт, який при цьому можна готувати для своїх рідних і близьких хоч кожен день!
- Горіхи волоські - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 300 грам
- Кокосове молоко - 125 мілілітрів (можна замінити міцною кавою, будь-яким веганським видом молока або чаєм)
- Масло рослинне - 125 мілілітрів
- Ванільний цукор - 20 грам
1. Для початку на сухій сковороді обсмажити горішки, щоб по кухні пішов особливий запах, а самі вони стали сухими. Подрібнимо їх тепер в блендері в ось таку крихту.
2. Окремо змішаємо цукор, борошно і ванілін, додамо потім молоко, масло і горішки, перемішаємо ретельно.
3. Ложечкою викладаємо тепер кружечки - майбутні печеньки. Запікаємо їх 25 хвилин при 190 градусах, поки не підрум'яняться.
4. Готово! Смачного!