Рецепт Пісна шарлотка з яблуками фото

Пісна шарлотка з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Борошно , Фрукти , Яблука
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Шарлотка
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Спекти пісну шарлотку простіше, ніж звичайну. Навіть без яєць вона вийде пишною і смачною, і нітрохи не гірше. До вечірнього чаювання такий пиріг приготувати зовсім нескладно. Всі будуть задоволені!

Опис приготування:

Спекти пісну шарлотку зовсім не складно. І інгредієнти для цього смачного пирога у вас, я думаю, завжди знайдуться. А ще вам допоможе ось цей простий рецепт, в якому розказано, як приготувати пісну шарлотку з яблуками. Нічого складного в процесі немає, переконайтеся самі:)

1. Яблука миємо, видаляємо серцевину. Нарізаємо яблуко часточками.

2. Форму для випічки змащуємо рослинним маслом і злегка присипаємо борошном. Викладаємо часточки яблук.

3. Розмішуємо в окропі мед, оцет або лимонний сік, цукор.

4. Додаємо рослинне масло і перемішуємо.

5. Борошно змішати з розпушувачем і додаємо до борошна рідку суміш. Швидко розмішуємо до однорідності.

6. Заливаємо тестом яблука в формі.

7. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо годину або трохи більше. Готовність перевіряємо дерев'яною зубочисткою - якщо після протиканія шарлотки вона суха - пиріг готовий.

Приємного чаювання!

  • Яблука - 2-3 штук (невеликих)
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Рослинна олія - 0, 5 склянки
  • Вода - 1 Склянка (окріп)
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Оцет або лимонний сік - 1, 5 чайних ложки
Спекти пісну шарлотку зовсім не складно. І інгредієнти для цього смачного пирога у вас, я думаю, завжди знайдуться. А ще вам допоможе ось цей простий рецепт, в якому розказано, як приготувати пісну шарлотку з яблуками. Нічого складного в процесі немає, переконайтеся самі:)

1. Яблука миємо, видаляємо серцевину. Нарізаємо яблуко часточками.

2. Форму для випічки змащуємо рослинним маслом і злегка присипаємо борошном. Викладаємо часточки яблук.

3. Розмішуємо в окропі мед, оцет або лимонний сік, цукор.

4. Додаємо рослинне масло і перемішуємо.

5. Борошно змішати з розпушувачем і додаємо до борошна рідку суміш. Швидко розмішуємо до однорідності.

6. Заливаємо тестом яблука в формі.

7. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо годину або трохи більше. Готовність перевіряємо дерев'яною зубочисткою - якщо після протиканія шарлотки вона суха - пиріг готовий.

Приємного чаювання!

Схожі рецепти