Рецепт Пісна пряник з яблуками фото

Пісна пряник з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пряники
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Триває Великий піст, і я дізнаюся все нові рецепти страв, які можна готувати в ці дні. Особливо це стосується моєї улюбленої випічки. Ось вам ще один відмінний рецепт, на цей раз - пряник!

Опис приготування:

Пироги без яєць піч можливо. Вони виходять нітрохи не гірше і підійдуть для вегетаріанського харчування. Пропоную вам дізнатися одне з таких страв, а саме - я розповім про те, як приготувати пісну пряники з яблуками. Виглядає вона на кшталт відкритої шарлотки, хоча тісто робиться по-іншому.

  • Борошно - 300 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Горіхи - 100 грам
  • Тепла вода - 200 мілілітрів
  • Яблуко - 4 штуки
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 щіпка
пісна пряник з яблуками - фото крок 1
Цукор з'єднайте з маслом, водою і медом. Перемішайте все, щоб цукор з медом розчинилися. Потім всипте подрібнені горіхи, корицю і борошно. Заважайте до єдиної консистенції.
пісна пряник з яблуками - фото крок 2
Розігрійте духовку до 200 градусів. Форму для випічки змастіть маслом, вилийте в неї тісто. Яблука помийте і наріжте часточками. Потім викладіть їх на тісто.
пісна пряник з яблуками - фото крок 3
Випікайте пряник 35 хвилин, подавайте її з чаєм або будь-яким іншим улюбленим зігріваючим напоєм.

Схожі рецепти