Пісна пряник з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Триває Великий піст, і я дізнаюся все нові рецепти страв, які можна готувати в ці дні. Особливо це стосується моєї улюбленої випічки. Ось вам ще один відмінний рецепт, на цей раз - пряник!
Пироги без яєць піч можливо. Вони виходять нітрохи не гірше і підійдуть для вегетаріанського харчування. Пропоную вам дізнатися одне з таких страв, а саме - я розповім про те, як приготувати пісну пряники з яблуками. Виглядає вона на кшталт відкритої шарлотки, хоча тісто робиться по-іншому.
- Борошно - 300 грам
- Цукор - 200 грам
- Горіхи - 100 грам
- Тепла вода - 200 мілілітрів
- Яблуко - 4 штуки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 щіпка
Цукор з'єднайте з маслом, водою і медом. Перемішайте все, щоб цукор з медом розчинилися. Потім всипте подрібнені горіхи, корицю і борошно. Заважайте до єдиної консистенції.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Форму для випічки змастіть маслом, вилийте в неї тісто. Яблука помийте і наріжте часточками. Потім викладіть їх на тісто.
Випікайте пряник 35 хвилин, подавайте її з чаєм або будь-яким іншим улюбленим зігріваючим напоєм.